SiolNET. Novice Slovenija
2,80

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Neznanec ponoči znova poškodoval spomenik v središču prestolnice

2,80

termometer

Ponoči je neznanec poškodoval spomenik žrtvam vseh vojn. Policisti preiskujejo primer, napisa pa jim za zdaj ni uspelo odstraniti. Spomeniku v središču Ljubljane so neznanci pografitirali že drugič letos.

"Zvečer smo bili obveščeni, da so neznanci poškodovali spomenik," so sporočili ljubljanski policisti. Ponoči so neznanci na spomenik žrtev vseh vojn v središču Ljubljane narisali grafit z besedilom: "Bodeča žica na meji -> trupla v Kolpi!"

Policisti so opravili pregled kraja in zbirajo podatke. "Gre za sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje lastnine. Storilec je za zdaj še neznan," so še sporočili. Napis so poskušali zbrisati, vendar jim barve ni uspelo odstraniti.

Spomenik je bil tarča nepridipravov že konec februarja, ko so nanj prav tako napisali grafit, leta 2015 pa so nanj napisali "Nehajte se že igrati partizane in domobrance", na steklo začasnega spomenika pa so narisali kljukasti križ.

Komentarji

15

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • TTbow / 17.04.2018. ob 11:48 +11 0

  Kamero dobiš že za 30ev. Programska oprema z alarmom,če se kdo giblje je zastonj. Varovanje ima mesto tako ali tako že. Ampak,ker bi moral nekdo dejansko nekaj delati in razmišljati, oni raje počakajo na vandale in pustijo drugim službam,da pucajo, saj ni njihov denar. Na koncu je 30 evrov za kamero proti ne vem koliko 10.000 x za čiščenje. Povzetek Slovenije v malem.

  +11 0
 • amarita / 17.04.2018. ob 14:19 +8 - 1

  pri nas se je zgodil mega zlocin propalih revolucijonerjev propalega komunizma imamo vec desetisocev zrtev in NOBENEGA ZLOCINCA... UNICUM V EVROPI!!!

  +8 - 1
 • stanly / 17.04.2018. ob 13:52 +8 - 3

  spet so bili na delu rdeči aktivisti....

  +8 - 3
delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin