Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 9. 2023,
7.00

Osveženo pred

7 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

stanovanje nakup nepremičnine novogradnje Schellenburg PR članek

Sreda, 13. 9. 2023, 7.00

7 mesecev, 2 tedna

Manjkate le še vi

Oglasno sporočilo

Kompleksu Schellenburg manjkajo le še zadnji detajli na fasadi, drevesa na dvorišču, zelenica … manjka pa tudi še nekaj zadnjih kupcev! Si predstavljate, da živite v osrčju čudovite prestolnice, v harmonični kombinaciji mesta in narave?

230727_KAB7418-2000pix | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Občudujte od blizu

Schellenburg v svoji zaključni fazi gradnje meščanom omogoča, da od blizu občudujejo atribute prestižnega kompleksa, ki se čudovito vklaplja v okolico in v mestno središče prinaša novo kakovost bivanja. Občudovanja vreden pa ni zgolj kompleks, temveč tudi njegova čudovita okolica! Z bujnim zelenjem na eni strani in mestnim jedrom na drugi kompleks ponuja mnogo več, kot si lahko predstavljate.

Odkrijte novo kakovost bivanja

Inteligentne arhitekturne rešitve in njihova brezkompromisna izvedba niso edino, zaradi česar se kompleks Schellenburg lahko pohvali z najvišjo kakovostjo bivanja. Poleg izjemne arhitekturne dovršenosti se visoka kakovost bivanja odraža tudi v kombinaciji mesta in narave, ki predstavljata popolno ravnovesje med aktivnim življenjskim slogom in oazo miru.

230727_KAB7402-2000pix | Foto: Tivoli d.o.o. Foto: Tivoli d.o.o.

Ne čakajte na boljšo priložnost

Popolna kombinacija bližine dogajanja, narave in vrhunske kakovosti bivanja kompleks Schellenburg uvršča med najbolj zaželene stanovanjske objekte. V svoji bližini namreč ponuja številne zelene površine, ki omogočajo aktivno preživljanje časa v naravi, hkrati pa omogoča enostaven dostop do središča čudovite prestolnice. Čaka vas še boljše, kot si lahko predstavljate. Čaka vas najboljše.

Naročnik oglasnega sporočila je TIVOLI, D. O. O.

Ne spreglejte