Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 6. 2011,
8.02

Osveženo pred

7 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Natisni članek

Ponedeljek, 20. 6. 2011, 8.02

7 let

Kraljica češenj je Klementina Susman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 4
Praznik brusniške hrustavke se je, kot je že v navadi, sinoči zaključil z večerno podelitvijo pokalov najboljšim ekipam v nogometu, balinanju in češnjevih igrah, ter seveda izborom kraljice češenj.

Lento najlepše je novomeški župan Alojzij Muhič predal Klementini Susman, študentki stomatologije iz Ivančne Gorice, s čimer je krona brusniške kraljice češenj odšla najdlje, odkar so leta 1996 začeli z izborom. Prva spremljevalka je postala Urška Belinc s Senovega, druga pa Sanja Klarič iz Metlike. Na izboru je sicer sodelovalo devet deklet, ena kandidatka pa je prišla celo iz Goriških Brd, kjer se je znameniti Praznik češenj odvil že pred dvema tednoma. Številne obiskovalce, ki jim hladno vreme ni kvarilo razpoloženja, so na zaključni prireditvi zabavale Navihanke. Več na www.dolenjskilist.si

Lento najlepše je novomeški župan Alojzij Muhič predal Klementini Susman, študentki stomatologije iz Ivančne Gorice, s čimer je krona brusniške kraljice češenj odšla najdlje, odkar so leta 1996 začeli z izborom.

Ena kandidatka tudi iz Goriških Brd Prva spremljevalka je postala Urška Belinc s Senovega, druga pa Sanja Klarič iz Metlike. Na izboru je sicer sodelovalo devet deklet, ena kandidatka pa je prišla celo iz Goriških Brd, kjer se je znameniti Praznik češenj odvil že pred dvema tednoma. Številne obiskovalce, ki jim hladno vreme ni kvarilo razpoloženja, so na zaključni prireditvi zabavale Navihanke.

Več na www.dolenjskilist.si.

Ne spreglejte