Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 8. 2011,
16.29

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Katarina Kresal

Ponedeljek, 29. 8. 2011, 16.29

8 let

Katarina Kresal: Bilo je prelepo, da bi trajalo (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
"V svojem življenju sem veliko dosegla. Imam dovolj sredstev za preživljanje, imam uspešnega partnerja. Govorim drugače, izgledam drugače, mislim drugače," je dejala Katarina Kresal.

Kot je v intervjuju za hrvaško televizijo NOVA TV dejala notranja ministrica v odstopu Katarina Kresal, ima drugačne izkušnje in znanje in to je tako, kot bi dal "biku pred oči rdečo cunjo". Prav zaradi tega je po njenem mnenju nenehno tarča napadov. Kresalova je dejala, da so na ministrstvu delali dobro in "bilo je prelepo, da bi trajalo". Interpelacijo je preživela "zelo uspešno", podpora ljudi je rasla. Najprej je postala politični obraz leta, nato še Slovenka leta in povsem jasno ji je bilo, da to ne bo trajalo. "Vse kar se je govorilo o Miru, je kolateralna škoda" V zvezi z afero Baričevič je dejala, da je vse, kar se je govorilo o njenem partnerju Miru Senici, samo kolateralna škoda. "Samo zato, da se me politično ubije," je dejala Kresalova in dodala, da je imela afera z bulmastifi tudi politične ozadje. Jo je pa, kot je dejala, ta zgodba naučila zelo veliko, o naravi ljudi, politike in medijev.

Kresalova: Sem prototip nasprotnika drog Kresalova je za omenjeno televizijo ponovno zavrnila ugibanja o uživanju drog. "V življenju nisem nikoli kadila cigaret niti vzela zvitka trave v roke, to vedo vsi moji kolegi in prijatelji. Sem prototip nasprotnika drog. In čeprav vodim liberalno stranko, se ne zavzemam za legalizacijo drog," je še dejala.

Kako je Miro Senica prepričal Kresalovo? Kresalova, ki je razkrila, da nima osebnega stilista in da ima rada akcijske filme, opero in gledališče, je še povedala, s čim jo je prepričal njen partner Miro Senica. Kresalovo prepriča oseba, ki ve, kaj dela, ki je izobražena, razgledana. To mora biti oseba, s katero ima lahko zanimive intelektualne debate in ki jo lahko prekaša v pogovoru. "Miro je vse to in še več. Je človek, ki ima enormno znanje, izkušnje, sposobnosti. Je izjemno razgledan in načitan. Z njim se da pogovarjati o vsem," je še dejala Kresalova, ki je navdušila ekipo hrvaške televizije.

Ne spreglejte