Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2024,
11.27

Osveženo pred

2 tedna, 6 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71

Natisni članek

didžej evropske volitve evropske volitve Levica Nataša Sukič

Petek, 31. 5. 2024, 11.27

2 tedna, 6 dni

Kandidatka za evropsko poslanko Nataša Sukič nazaj v vlogi didžejke #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71
Nataša Sukič | Kandidatka za evropsko poslanko Nataša Sukič je kot DJ Kamasutra dolga leta nastopala v legendarnem ljubljanskem klubu K4.  | Foto STA

Kandidatka za evropsko poslanko Nataša Sukič je kot DJ Kamasutra dolga leta nastopala v legendarnem ljubljanskem klubu K4.

Foto: STA

Kampanja za evropske volitve je v polnem teku in kandidati se na različne načine želijo približati volivkam in volivcem. Tudi tako, da z njimi delijo utrinke iz svojega zasebnega življenja. Nosilka kandidatne liste stranke Levica Nataša Sukič se je tako denimo vrnila na kraj, kjer je v mladosti preživela veliko časa. Na oder kluba K4 jo vežejo lepi spomini, saj je v legendarnem ljubljanskem klubu več kot deset let vrtela glasbo. V posnetku, ki so ga objavili na profilu stranke Levica na družbenem omrežju Facebook, Sukičeva razkrije tudi umetniško ime, pod katerim je nastopala. 

Marsikdo ni vedel, da je nosilka kandidatne liste stranke Levica Nataša Sukič na slovenski glasbeni sceni znana tudi kot didžejka. Velja namreč za prvo žensko didžejske kulture v Sloveniji in eno prvih, ki je v 80. letih vrtela vinilke na alternativnih plesiščih Ljubljane. Več kot deset let je glasbo vrtela v legendarnem klubu K4, najprej kot DJ Nataša, nato pa si je nadela bolj izvirno ime. 

"V začetnih časih, leta 1989, nismo razmišljali tako, kot se danes razmišlja, ko imajo didžeji najrazličnejša imena. Tako da sem bila dolgo časa DJ Nataša. Potem smo se enkrat šalili in naredili nek šov in sem rekla, da bom jaz DJ Kamasutra. In od takrat naprej sem DJ Kamasutra," o svojem umetniškem imenu pove Sukičeva. 

Na posnetku, objavljenem na profilu stranke Levica, se Sukičeva vrne na oder kluba K4, nadene slušalke in tako kot nekoč nekaj "zarola".  

Na koncu posnetka Sukičeva spomni še na evropske volitve in obljubi, da bo, če bo izvoljena za evropsko poslanko, nadaljevala boj za vse ranljive družbene skupine. 

Nataša Sukič, Zoran Stevanović
Novice Napeto soočenje Nataše Sukič in Zorana Stevanovića #Spotkast
Ne spreglejte