Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2023,
12.18

Osveženo pred

6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Meter Pizza dostava hrane Glovo PR članek

Petek, 27. 10. 2023, 12.18

6 mesecev

Glovo in Meter Pizza - več kot osem metrov dobrodelnosti

Oglasno sporočilo

Kaj imajo skupnega kitara, palica za golf in pica? Dolžino, vse merijo en meter. Pa ne pica? Tudi, zdaj si je mogoče en meter dolgo pico naročiti v udobje svojega doma. Rojstnodnevna zabava, navijaško popoldne, službena zabava ali le lačni najstniki - ena Meter Pizza nahrani kar šest lačnih. Glovo, večkategorijska platforma, ki ponuja dostop do najrazličnejših izdelkov, je najnovejše partnerstvo zaznamoval na prav poseben način in z dobrodelno noto. Pestri ponudbi dostave obrokov v aplikaciji Glovo se je pridružila Meter Pizza.

045A0847 | Foto: Glovo Foto: Glovo

V ponudbi je za zdaj mogoče najti devet različnih pic velikank - pic, ki so dolge kar en meter. Nadevi so vse prej kot klasični, saj so sestavljeni iz prvovrstnih sestavin, ki zadovoljijo vsakega pravega gurmana. Za zdaj so s svojo ponudbo prisotni le na Glovu, ki bo poskrbel za hitro dostavo po vsej Ljubljani.

"Vesela sem priložnosti za sodelovanje z Glovom in ZPM v dobrodelni akciji. Občutek za sočloveka ima prihodnost samo, če se vsi trudimo biti eno. Ko sem prvič spoznala koncept projekta Meter Pizza, sem se odločila za izvedbo, ker gre za vrhunsko gurmansko druženje. Pomembno je, da jemo skupaj, saj se ob tem sprostimo, odložimo telefone in se preprosto družimo. Tako je Meter Pizza, prva prava Pizza Romana, vesela, da je naš prvi korak prav humanitarni," je ob priložnosti povedala Anja Kovač, lastnica Meter Pizze.

045A0587 | Foto: Glovo Foto: Glovo

Mejnik partnerstva so se odločili obarvati dobrodelno in s pomočjo ZPM Moste - Polje poskrbeli, da so 14 socialno ogroženim družinam polepšali dan ter jim pričarali edinstvene okuse Italije. V Glovu je ena izmed temeljnih vrednot nenehna podpora lokalnih skupnosti, v katerih delujejo, zato so navdušeni, da lahko sodelujejo pri tovrstnih projektih.

"S tem dogodkom smo mladim zagotovo polepšali dan in poskrbeli, da so vsaj za hip odmislili svoje skrbi. Seveda pa je zbiranje hrane na žalost velik problem, zato je vsaka takšna akcija dobrodošla," je povedala Ana Čufer iz ZPM.

045A0641 (1) (1) (2) | Foto: Glovo Foto: Glovo

O podjetju Glovo

Glovo je ena prvih tehnoloških storitev za hitro dostavo, ki vključuje več kategorij izdelkov ter kot takšna povezuje restavracije, lekarne, trgovske verige in trgovine z živili, vključno s kategorijo karkoli, ki uporabnikom omogoča, da v svojem mestu naročijo vse, kar želijo. Podjetje Glovo, ki je bilo ustanovljeno leta 2015 v Barceloni, deluje na 25 trgih v več kot 1.500 mestih v jugozahodni Evropi, vzhodni Evropi in Afriki. Poslanstvo podjetja Glovo je, da vsem prebivalcem mesta, v katerem deluje, omogoči hiter dostop do vsega, kar mesto ponuja. Na ta način lahko uporabniki storitve Glovo uživajo v izbranih izdelkih kadarkoli in kjerkoli.

Naročnik oglasnega sporočila je Glovoapp SI, d.o.o.

Ne spreglejte