Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
3. 1. 2022,
12.16

Osveženo pred

2 leti, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Kofetarica nasmeh kava Mercator PR članek

Ponedeljek, 3. 1. 2022, 12.16

2 leti, 3 mesece

En nasmeh je ena kava

Oglasno sporočilo

Prva kava nas nežno prebudi in ponese v nov dan. Je ena od drobnih stvari, ki nam pričarajo nasmeh na obraz. Naj bo že prvi delovni dan v novem letu nasmejan. Poiščite Mercatorjevo "kofetarico" in se ji nasmehnite – podarila vam bo kupon za dišečo kavo Minute.

Mercator_1 | Foto:

Da bomo dobro pripravljeni na nasmejano leto, lahko takoj izkoristite simpatično priložnost in v mestnih središčih poiščite Mercatorjevo "kofetarico". To so dekleta, ki v zameno za nasmeh delijo kupone za brezplačno, prijetno dišečo kavo Minute. S kuponom se odpravite do najbližje trgovine Mercator in si na kavomatu pripravite svežo kavo.

Mercator_2 | Foto:

Svoj nasmeh lahko podarite med 6.30 in 12.00 v Ljubljani na Bavarskem dvoru in Kongresnem trgu, v Mariboru na Mlinski ulici, v Celju na Krekovem trgu, v Kopru na Titovem trgu, v Kranju na Maistrovem trgu, v Novi Gorici na Bevkovem trgu in v Novem mestu na Glavnem trgu.

Nasmehe na obraze je Mercator privabil tudi zaposlenim v bolnišnicah. Kava v njihovem dnevu predstavlja dodatno spodbudo in trenutek za odmor, ki si ga pri svojem požrtvovalnem delu še kako zaslužijo. UKC-ju Ljubljana in še 13 bolnišnicam s covidnimi oddelki Mercator podarja kavo kot simbolično zahvalo. V začetku leta bo najboljši sosed tako zbral približno 70 tisoč nasmehov in podaril prav toliko kav.

Mercator_3 | Foto:

Priložnost, da vam kava Minute nariše nasmeh, imate prav vsi. Če ste priložnost za nasmeh "kofetarici" zamudili, si na svoj pametni telefon naložite mobilno aplikacijo Moj M in nagrajeni boste z virtualnim kuponom za kavo Minute.

Do vključno 10. januarja pa lahko sodelujete v nagradni igri na Mercatorjevih profilih na Instagramu in Facebooku ter se potegujte za nagrado, brezplačno kavo Minute za vsak dan v letu!

 Naročnik oglasnega sporočila je MERCATOR, D. D.

Ne spreglejte