SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Drsanje nad mestom, popusti na črni petek ter božično-novoletni sejem v ALEJI

Oglasno sporočilo

V ALEJI so pred božično-novoletnimi prazniki poskrbeli za prav čarobno praznično vzdušje. Nakupovalno središče je s kar 300 tisoč prazničnimi lučkami zasvetilo v vsem svojem sijaju. Poskrbeli so za bogato notranjo dekoracijo središča, ki preprosto jemlje dih.

Prihodnji petek, 26. novembra, bodo prižgali še zunanje pravljične luči. V središču se bosta ustavila tudi Miklavž in Božiček, v veselem decembru pa obiskovalce čaka vrsta prazničnih dogodkov in presenečenj.

Aleja.Sky_Drsalisce

"Pri nas lahko drsate nad mestom, in sicer na edinstvenem, kar 750 kvadratnih metrov velikem drsališču pod nebom, ki ima 100 metrov dolge ledene steze. To je edino drsališče na strehi v Ljubljani, ki vas bo zagotovo očaralo. Res smo veseli in zadovoljni z obiskom drsališča, vsak dan drsa več ljudi, otroci pa so resnično navdušeni," je poudaril Toni Pugelj, direktor ALEJE.

Drsališče je odprto vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 21. uro ter v nedeljo med 11. in 21. uro. V ALEJI so poskrbeli tudi za možnost izposoje drsalk, na ALEJI SKY pa je prav tako poskrbljeno za bogato gostinsko ponudbo.

V petek, 26. novembra, v ALEJO "prihaja" črni petek oz. Black Friday. Kar 80 trgovin in lokalov bo za obiskovalce ponudilo posebne ugodnosti. Na ta dan se bo odprl tudi praznični božično-novoletni sejem, na katerem boste lahko kupili unikatne ročne izdelke slovenskih ustvarjalcev in številna drobna darila.

Če še nimate idej za darilo za svoje najbližje, je prava izbira tudi darilni bon Desetak. Obdarovanec lahko z njimi nakupuje v trgovinah, gostinskih in storitvenih lokalih v središču.

Desetake lahko preprosto naročite kar prek spleta ali pa jih kupite na info točki v središču.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se razprostira na 32 tisoč m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. V letu 2021 je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje". Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.

Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA D. O. O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin