Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
25. 6. 2023,
23.45

Osveženo pred

10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

rože Contrast d.o.o. rezano cvetje lončnice aranžmaji poročno cvetje cvetje PR članek

Nedelja, 25. 6. 2023, 23.45

10 mesecev

CONTRAST d.o.o. – vodilni dobavitelj rezanega cvetja in lončnic najvišje kakovosti

Cvetje, ki prinaša ljubezen, svežino in toplino

Oglasno sporočilo

Omamno dišeči cvetovi, ki so skrbno postavljeni v elegantne šopke ali aranžmaje, ustvarjajo čarobne trenutke, mogočne in elegantne lončnice pa v domove prinašajo svežino in toplino. V podjetju Contrast so rože naša strast. S široko izbiro rezanega cvetja in čudovitih lončnic poskrbimo, da vas cvetje pri vašem lokalnem cvetličarju vedno znova očara. V spodnjem članku razkrivamo nekaj nasvetov, kako izbrati najprimernejšo rezano cvetje in lončnice za vsako priložnost.

Vrhnja slika | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Navdihnite svoj dom z svežino prekrasnih lončnic

Lončnice bi morale biti sestavni del vsakega interierja. Z njimi v prostore zlahka vnesemo občutek svežine, živahnosti in topline ter s tem ustvarimo harmonično povezavo med stanovanjem in naravo. Prav tako veljajo kot odlična protiutež vsakodnevnemu stresu, saj imajo blagodejen učinek na naše počutje.

Da vam široka izbira lončnic ne bi povzročala težav, z vami delimo nekaj koristnih nasvetov, ki bodo olajšali vaš nakup:

  • Izberite lončnice glede na svetlobne pogoje: Pred nakupom lončnic preverite, kakšno svetlobo imate na voljo v prostoru, kamor jih želite postaviti. Nekatere lončnice potrebujejo veliko svetlobe, medtem ko druge uspevajo v prostorih, kjer je sončne svetlobe manj.
  • Upoštevajte velikost prostora: Pri izbiri lončnic upoštevajte tudi velikost prostora, kamor jih želite postaviti. Večje lončnice so odlična izbira za prostorne dnevne sobe ali hodnike, medtem ko bodo manjše lončnice popestrile police, mize ali okenske police.
  • Ne pozabite na svoje štirinožne prijatelje: Pri izbiri lončnic bodite pozorni, da izberete takšno, ki ne bo škodovala vašemu hišnemu ljubljenčku. Namreč, veliko rastlin ima strupene liste, zato bodite pozorni, da ti ne pridejo v stik z vašim kosmatincem.
  • Ustvarite zeleno oazo: Lončnice so odličen način za ustvarjanje zelene oaze v vašem domu. Kombinacija različnih vrst lončnic bo zlahka napolnila in polepšala vaše prostore.
  • Ne pozabite na redno vzdrževanje: Lončnice potrebujejo ustrezno nego, da ohranijo svojo svežino in lepoto. Redno zalivanje, gnojenje in ustrezni svetlobni pogoji, bodo lončnico ohranili dlje časa pri življenju.

3 | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Naj vaš dom zacveti s kakovostnim rezanim cvetjem

Skrbno izbrani cvetovi, ki jih cvetličarji povezujejo v enkratne šopke, očarajo prav vsakega izmed nas. Zaradi široke ponudbe cvetlic, velja šopek za čudovito darilo ob vsaki priložnosti, hkrati pa je lahko tudi odlična dekoracija za vaš dom. Vendar, če želimo, da bo cvetje imelo dolgo obstojnost, moramo izbrati takšno, ki bo dlje časa ohranilo svojo svežino in lepoto. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati najboljše rezano cvetje.

  • Svežina je ključnega pomena, zato vedno preverite cvetove in liste, da ti niso oveneli. Cvetoče in zdrave rože so čvrste, barvite in brez vidnih poškodb.
  • Pozorni bodite na steblo, ki naj bo čvrsto in trdno.
  • Ne pozabite na pravilno obrezovanje, ki predstavlja ključen faktor pri uspešnem cvetenju. Cvetoče rože namreč cvetijo najbolje takrat, ko so obrezane tik pred fazo cvetenja.
  • Izberite sezonsko cvetje, ki je bolj sveže in pridelano v ustreznih pogojih.
  • Cvetje kupite pri lokalnem cvetličarju, ki vam bo zagotovil svežino in kakovost, ter pomagal pri zbiri najprimernejšega cvetja za vas.

  2 | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Poroka, poročno cvetje in ostala poročna dekoracija

Poroka je dan ljubezni, čustev in lepote. Poročno cvetje igra ključno vlogo pri ustvarjanju romantičnega vzdušja in estetskega dojemanja celotnega dogodka. Dolgoletne izkušnje cvetličarjev vam lahko pomagajo pri izbiri najprimernejšega cvetja, barvne palete in stilske kompozicije, ki bodo odražali vaš osebni slog in ustvarili želeno vzdušje.

6 | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Med najbolj priljubljeno izbiro poročnega cvetja sodijo:

  • Vrtnice: Brez dvoma ena iz med najbolj “ikoničnih” in tradicionalnih poročnih rož. S svojo eleganco in nežnostjo predstavlja simbol ljubezni in romantike ter nosi številne pomene. Tradicionalna bela vrtnica je pogosta izbira za poročni šopek neveste, medtem ko se za preostalo poročno dekoracijo, pogosto uporabijo pastelne barve vrtnic ali kombinacija večih različnih barv.
  • Potonike: Čudovite cvetlice, ki so znane po svojih bujnih cvetovih in nežnem vonju, so simbol sreče, ljubezni in dobrega počutja. Na poročni dan lahko potonike ustvarijo prefinjen in romantičen videz, bodisi kot del šopka, aranžmaja ali dekoracije prostora.
  • Lilije: Očarljive in elegantne rože, ki predstavljajo čistost, nedolžnost in občudovanje. Na porokah se pogosto uporabljajo beli ali kremni cvetovi lilije, ki dodajo svežino in gracioznost.
  • Orhideje: Prefinjene cvetoče rastline, ki so simbol lepote, elegance in eksotičnosti, so priljubljena izbira poročnega cvetja, saj naredijo cvetlične kreacije razkošne in elegantne. Na voljo so v različnih barvah in oblikah, kar omogoča ustvarjanje edinstvenih poročnih dekoracij.

5 | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Eleganca pogrebnih aranžmajev

Pogrebni aranžmaji so posebna oblika cvetličnih aranžmajev, ki izražajo spoštovanje, čast in sočutje do preminulega. Kakovost pogrebnih aranžmajev je ključnega pomena, saj se z njimi želimo pokloniti spominu na ljubljeno osebo.

Pri izbiri pogrebnih aranžmajev je pomembno upoštevati naslednje elemente:

  • Barvna paleta: Umirjene in nevtralne barve, kot so bela, kremna, pastelni odtenki in zelena, ustvarjajo občutek miru in spoštovanja. Te barve so pogosto uporabljene v pogrebnih aranžmajih, saj izžarevajo spokojnost in mir.
  • Kvalitetno cvetje: Pomembno je izbrati kakovostno cvetje s čvrstimi cvetovi, kot so vrtnice, lilije, orhideje, nageljni in gerbere.
  • Simetrija in ravnovesje: Eleganca je pogosto dosežena z uravnoteženimi in simetričnimi oblikami aranžmajev. Simetrična postavitev cvetja, listja in dodatnih elementov ustvarja harmoničen in urejen videz, ki izraža spoštovanje in umirjenost.
  • Minimalističen pristop: Včasih manj pomeni več. Preproste, a izrazne kompozicije, sestavljene iz nekaj izbranih cvetov, lahko izžarevajo globoko spoštovanje in občutek miru.

Zakaj cvetličarji izbirajo podjetje Contrast d.o.o.?

Podjetje Contrast, kot vodilni dobavitelj svežega cvetja, lončnic in dekorativnih dodatkov v Sloveniji, že več kot 30 let navdušuje svoje stranke z izjemno kvalitetnim in svežim cvetjem. Zaradi njihove široke ponudbe, katera vključuje raznolik izbor cvetlic in drugih cvetličnih izdelkov, omogočajo cvetličarjem in cvetličarkam, da z njihovimi izdelki ustvarjajo edinstvene in prilagojene cvetlične mojstrovine, ki so prava paša za oči.

Ena izmed ključnih prednosti podjetja Contrast je fleksibilnost, saj so se pripravljeni prilagoditi urnikom, količinam in posebnim zahtevam strank, kar cvetličarnam omogoča nemoteno izvajanje svojega posla in dosego boljših rezultatov.

S svojimi dolgoletnimi izkušnjami, predano ekipo in izvrstnim delom, so si do danes pridobili zaupanje in zvestobo številnih cvetličarn, kateri prepoznajo podjetje Contrast kot zanesljivega partnerja, ki na prvo mesto vedno postavi njihove želje in potrebe.

1 | Foto: Contrast d.o.o. Foto: Contrast d.o.o.

Naročnik oglasnega sporočila je CONTRAST D.O.O.

Ne spreglejte