SiolNET. Novice Slovenija
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Big Bang predstavlja boljše storitve za boljše nakupe

2

termometer

Big Bang, največji ponudnik zabavne elektronike in bele tehnike v Sloveniji, je v svoji največji trgovini Big Bang BTC Ljubljana na dogodku za medije predstavil letošnje novosti.

Z mislijo na svoje kupce so razvili celovit paket storitev za preprostejše in udobnejše nakupe. Poleg široke ponudbe več kot 20.000 izdelkov različnih blagovnih znamk bodo tako v Big Bangu stremeli k še boljši nakupovalni izkušnji, v trgovinah in na spletu. Paket storitev, od dostave in montaže pa do izobraževalnih tečajev in info portala, je Big Bang pospremil s prenovljeno komunikacijo in novim sloganom BOLJŠA STORITEV. BOLJŠI NAKUP. S tem Big Bang utrjuje pozicijo h kupcem usmerjenega podjetja, ki sodobnemu potrošniku zagotavlja edinstvene dodane vrednosti. Z novo komunikacijo pa izpostavlja jasno vizijo, kakšno mora biti nakupovanje v sodobnem času: hitro, preprosto in zanesljivo.

Za marsikoga nakupovanje elektronskih naprav ali gospodinjskih aparatov predstavlja več stresa kot zabave. Big Bang z mislijo na zadovoljstvo svojih kupcev vedno stremi k čim bolj preprostim in udobnim rešitvam. Ne le na področju široke ponudbe kakovostnih izdelkov, temveč tudi s strokovno in tehnično pomočjo kupcem pred, med in po nakupu. Na podlagi poznavanja nakupovalnih odločitev so tako v Big Bangu zasnovali celovit paket rešitev, ki kupcem prinašajo edinstveno dodano vrednost in s katerimi sledijo zahtevam sodobnega potrošnika. Od informativnih člankov in videopredstavitev ter izobraževanj pa do spletnih nakupov, dostave, montaže ter zavarovanj in financiranja. Vse je zbrano na enem mestu – v Big Bangu.

Big Bang je novosti v svoji ponudbi pospremil z novim sloganom Boljša storitev. Boljši nakup., prenovljeno podobo in novo komunikacijsko kampanjo, ki predstavlja edinstvene prednosti Big Banga oziroma boljšo izkušnjo nakupovanja. Slovensko javnost bo Big Bang nagovarjal z novimi TV-spoti, svoje storitve pa predstavljajo s knjižico Vodič po storitvah. Stalnica ostajajo tudi prodajni katalogi in spletna komunikacija. Pri Big Bangu so še posebej ponosni, da so pri nastajanju materialov sodelovali prav vsi v podjetju, nekatere Big Bang svetovalce in prodajalce pa lahko celo vidimo v oglasih in brošurah. Aleš Ponikvar, direktor podjetja Big Banga, je ob predstavitvi novosti povedal: "Ponosni smo, da se lahko v teh negotovih gospodarskih časih pohvalimo z uspešnimi rezultati in rastjo prodaje. Seveda uspeh ni naključje in ne počivamo na lovorikah, temveč stremimo k uresničevanju svoje vizije h kupcu usmerjenega podjetja, ki uporabnikom ponuja kakovostno nakupovalno izkušnjo in raznovrstne storitve, ne nazadnje pa tudi prijazno in strokovno prodajno osebje. Z novo kampanjo oziroma sloganom Boljša storitev. Boljši nakup. smo sprejeli zavezo našim kupcem, ki ji ne bomo le sledili, temveč jo ves čas nadgrajevali."

Big Bang za boljše nakupe

Big Bang ima jasno vizijo kakšno mora biti nakupovanje v sodobnem času: hitro, preprosto in zanesljivo. Za to poskrbijo Big Bang storitve, ki kupcem prepuščajo le še tisti zabavni del. Za vse drugo na vašo željo poskrbijo Big Bang strokovnjaki.

Če izbirate nov izdelek bele tehnike in vas skrbi, kako boste napravo spravili do svojega doma, Big Bang predstavlja storitev Dostava, vnos in odvoz. Big Bang dostavljavci nov izdelek pazljivo odnesejo ne le do vrat, ampak v stanovanje, odsluženega pa brezplačno odpeljejo. Zanesljivi izvajalci lahko po naročilu poskrbijo tudi za montažo in priklop – tudi če izdelkov niste kupili v Big Bangu! Da boste povsem mirni, so na voljo za nakupe tudi zavarovanja in različni načini plačila.

Če se vam mudi in bi radi želeni izdelek v svojih rokah imeli kar se da hitro, potem je prava rešitev novost Klikni in prevzemi. Prek spletne strani naročite izdelek, nato pa ga prevzamete v eni od 17 trgovin Big Bang po Sloveniji – tudi na obroke. Da se izognete dolgim čakalnim vrstam, je tu še Spletna trgovina vstopnic Eventim.

Če bi radi poglabljali svoje znanje, Big Bang predstavlja storitev Izobraževanje in tečaje, ki prinaša pomoč pri izbiri izdelkov, Info portal s poglobljenimi informacijami o izdelkih in številne izobraževalne tečaje v družbi priznanih strokovnjakov. Vse to je le nekaj novosti Big Bang trgovin in spletnega centra, celovita ponudba storitev pa je predstavljena na spletni strani storitve.bigbang.si.

Več informacij poiščite v Big Bang vodiču po storitvah in na spletni strani storitve.bigbang.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin