Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 8. 2022,
8.45

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Triglav Skladi nagradna igra PR članek

Torek, 23. 8. 2022, 8.45

1 leto, 7 mesecev

Ustvarite Rožnato poletje in osvojite bogate nagrade

Oglasno sporočilo

Kdo se ne ustavi ob dišeči cvetlični gredici, uživa ob pogledu na cvetoč travnik in njegove zvoke ali obožuje sprehodov po poletno pisanih urejenih mestnih parkih? Cvetlice rastejo, pozitivne misli nas polnijo z optimizmom in prihodnost vidimo skozi rožnata očala. To je čar poletja in njegove energije!

Da bi v poletju še bolj uživali, smo pri Triglav Skladih za ljubitelje poletja in vsega cvetočega pripravili zabavno nagradno igro.

Odločili smo se, da bomo vsakemu omogočili, da sestavi digitalno cvetlico po svojem okusu in jo posadi v domačem kraju. Bomo lahko zasadili cvetlice po vsej Sloveniji? Samo z vašo pomočjo. Na spletni strani Rožnato poletje ustvarite cvetlico in se potegujte za eno od nagrad v skupni vrednosti 5.000 evrov.

Triglav skladi | Foto:

Skupaj ustvarimo nepozabno Rožnato poletje, s preudarnim varčevanjem v trajnostno naravnanih naložbah pa bo pred vrati rožnata prihodnost.

Ostanimo v stiku! Spremljate naše novice, saj se izplača biti dobro informiran, sploh ko gre za vaš denar, in nam sledite na družbenih omrežjih Instagram, Facebook in LinkedIn.

Triglav Skladi, d.o.o., Ljubljana. To je tržno sporočilo. Pred sprejemom katere koli končne naložbene odločitveglejte Prospekt Krovnega sklada Triglav z vključenimi pravili upravljanja z informacijami in Ključne podatke za vlagatelje. Omenjena dokumenta sta v slovenskem jeziku brezplačno dosegljiva na vpisnih mestih družbe in na spletni strani družbe. Več o nagradni igri na www.triglavskladi.si.


Naročnik oglasnega sporočila je Triglav Skladi.

Ne spreglejte