Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 9. 2022,
15.37

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek na spletu zaslužek PR članek

Petek, 30. 9. 2022, 15.37

1 leto, 7 mesecev

Upokojenec iz Sežane je našel metodo za dodatnih 3.000, 5.000 ali celo 7.000 evrov na mesec

Oglasno sporočilo

Zahvaljujoč novi harvardski metodi gospod Uroš ob pokojnini dodatno zasluži še 5.550 evrov.

fot1 | Foto:

PRAKTIČNO VSAK LAHKO ZASLUŽI 100, 200 ALI CELO 500 EVROV DNEVNO

To ni investiranje, ni loterija ali igra na srečo. Ne zahteva dodatnega dela in nobenega znanja. Vse, kar morate storiti, je, da naredite en preprost korak. Ničesar vam ni treba kupiti, ni vam treba vzeti posojila na banki ali unovčevati prihrankov. In v 30 dneh pridobite 3.000, 5.000 ali celo 7.000 evrov.

Če želite imeti na računu dodatnih 7.000 evrov, vam ni treba vzeti posojila ali delati nadur. Vse, kar morate storiti, je to, da sledite preprostemu načrtu, in pridobili boste od 5.000 do 7.000 evrov na mesec. In to je šele začetek. Privoščili si boste lahko stvari, o katerih danes samo sanjate. To je zagotovljeno, metodo smo preizkusili že stokrat in učinek je bil vedno fantastičen, pravi harvardski profesor Adam Haler.

Zaslužili boste, tudi če ste stari 80 let in nimate gotovine

Večina metod za zaslužek vam ne bo pomagala, če vam po plačilu položnic do konca meseca ostane 100 evrov. Potrebujete denar iz depozitov, dediščine ali prihrankov. Profesorjeva metoda je drugačna.

To ni investiranje ker ničesar ne kupujete.

To ni loterija ali igra na srečo – saj vam ni treba imeti sreče.

To ni nobena matematika – ker se vam ni treba učiti in se spoznati na številke.

Prav tako ni prodaja – ni vam treba klicati in hoditi po hišah.

In ko enkrat uresničite ta načrt, ne glede na svojo starost, boste začeli takoj služiti dodaten denar. Začele se bodo uresničevati vaše sanje. Že čez nekaj dni si boste lahko kupili novo televizijo, računalnik ali odšli na dopust. V enem mesecu boste zamenjali pohištvo. In čez nekaj mesecev si boste lahko privoščili nov avto, o katerem sanjate že vrsto let. Kako je to mogoče?

V čem je skrivnost?

Da bi zaslužili s to metodo, ne potrebujete sreče, poslovnih sposobnosti ali visoke izobrazbe. Dovolj je le 20 minut dnevno. Preprosto je in metoda je primerna prav za vsakogar.

fot2 | Foto: Profesor razlaga: vsak ima pravico do dostojnega življenja, zato sem deset let iskal metodo za zaslužek, ki vam bo pomagala tudi, če ste stari 80 let in nimate prihrankov. Preverjal sem naložbe, sklade in police, vendar se je izkazalo, da sem imel rešitev ves čas pred nosom.

Ko sem se sprehajal po parku, sem nenadoma opazil nekaj neverjetnega in takoj vedel, da se da to spremeniti v denar. To spoznanje je bilo tako močno, da ga ne pripisujem sebi. Kot da je nekdo "od zgoraj" želel, da to vidim.

Ta sprehod je spremenil moje življenje in verjamem, da bo spremenil tudi vaše. V nekaj mesecih sem dolgove spremenil v prihranke. Iz majhne garsonjere sem se preselil v hišo z vrtom. Zdaj imam denar za vse, kar sem si kadarkoli želel. Najboljši del pa je, da MI NI TREBA ZAVIDATI, KER SE MI LAHKO KADARKOLI PRIDRUŽITE.

Na vašem računu se vam bodo kmalu pokazali takšni zneski:

  • 1. mesec – 3.755 evrov,
  • 2. mesec – 3.944 evrov,
  • 3. mesec – 5.994 evrov,
  • 4. mesec – 7.721 evrov.

Minimalno od 100 do 200 evrov dodatnega denarja dnevno

Tega načrta še nikoli prej ni nobenemu časopisu ali televiziji v Sloveniji razkril ne profesor ne kateri od tistih ljudi, ki so ga preizkusili. Največ bodo zaslužili tisti, ki ga bodo uporabili prvi. Da bi zaslužili 3.000, 5.000 ali celo 7.000 evrov mesečno, potrebujete le nekaj osnovnih informacij, ki vam jih bom razkril v nadaljevanju.

Profesor razlaga: "Ker se je nekdo tam zgoraj odločil, da bom spoznal to metodo, nimam pravice, da bi jo obdržal le zase. Z veseljem vam bom pokazal, kako zaslužiti od 100 do 200 evrov dnevno – brez investiranja, tveganja in težkega dela. Metodo je preverilo že 37.126 ljudi in vsi so z njo pridobili dodaten denar. Sam sem danes po pošti dobil 1.744 evrov. Zaslužil pa sem jih med včerajšnjim sprehodom po parku.

Ostaja še eno vprašanje

Kako do te metode? Profesor želi biti iskren z vami: "Za žetev je treba sejati, toda svojega načrta ne morem razkriti vsem. Deloval bo samo za določeno število ljudi. Če torej želite zaslužiti 3.000, 5.000 ali celo 7.000 evrov mesečno, kliknite povezavo spodaj. Ne podpisujte ničesar. Ne plačujte vnaprej. Pojdite na mojo spletno stran in razkril vam bom svoj načrt. Potem se odločite, ali boste začeli služiti denar ali vas to ne zanima.

Načrt bom razkril SAMO prvim 40 ljudem, ki bodo kliknili na spodnjo povezavo. Torej je samo od vas odvisno, ali želite sprejeti to ponudbo in zaslužiti dodatnih 3.000, 5.000 ali 7.000 evrov mesečno. Vse je v vaših rokah, a odločiti se je treba ZDAJ."

Naročnik oglasne vsebine je Bovem Cornu LLC.

Ne spreglejte