Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 11. 2023,
7.00

Osveženo pred

5 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Amazon webinar zaslužek na spletu zaslužek Žan Nekrep PR članek

Sreda, 15. 11. 2023, 7.00

5 mesecev, 2 tedna

Rekli so, da iz njega ne bo nič. Danes pa ta znani Slovenec prek spleta zasluži tudi do 120 tisoč evrov na mesec.

Oglasno sporočilo
7 (1)_Zan Nekrep | Foto osebni arhiv Žan Nekrep

Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

Predstavljamo vam neverjetno zgodbo o Žanu Nekrepu, izjemnem Slovencu, ki je uspešno združil uživanje ob morju z enostavnim zaslužkom prek spleta. Razkriva namreč svoj izjemno donosen posel na Amazonu in deli svoje znanje na brezplačnih spletnih seminarjih, da bi vsakomur omogočil uspeh na spletu. Kako mu uspeva zaslužiti več kot 120 tisoč evrov na mesec, poglejmo skupaj.

Koliko Žan Nekrep vsak dan zasluži prek Amazona, medtem ko vsako leto vsaj sto dni uživa na peščenih plažah po vsem svetu?

Primer njegovega zaslužka v obdobju zadnjih 30 dni decembra lansko leto, medtem ko je nekje na plaži (letos pričakuje vsaj 150 tisoč evrov na mesec): 

Picture1_Zan.Nekrep | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite tudi vi z malo dela zaslužiti na Amazonu? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil, kako lahko tudi Vi zaslužite.

Da bi dokazal, da deluje ter da je s pravim znanjem in strategijo mogoče doseči finančno svobodo prek spleta, vsak teden na svojem Instagramu deli svoje Amazonove zaslužke in tudi izkušnje svojih študentov. S tem namenom ob torkih organizira brezplačen spletni seminar, kjer razkriva ključne korake za uspeh na Amazonu iz Slovenije. Nekrep uporablja sistem Amazon FBA. Gre za mednarodno priznano strategijo, ki jo je mogoče enostavno kopirati in tudi iz Slovenije uporabiti za spletni zaslužek. 

Želite z manj dela zaslužiti prek spleta in imeti več od življenja tudi Vi? Na tem brezplačnem webinarju vam bo Žan Nekrep od A do Ž razložil, kako lahko to čim prej naredite sami.

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je platforma, ki posameznikom in podjetjem omogoča prodajo izdelkov prek Amazona brez skrbi glede hrambe, pakiranja in dostave. To pomeni, da lahko kjerkoli na svetu dobro zaslužite s prodajo na Amazonu, ne da bi se ukvarjali s tehničnimi podrobnostmi. Metoda FBA ni omejena na izkušene trgovce, temveč je primerna tudi za popolne začetnike.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni spletni seminar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Želite tudi Vi izvedeti več o spletnem zaslužku prek Amazona? Ne zamudite priložnosti za zaslužek in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, kjer vam bo Žan Nekrep razkril vse.

Brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu je primeren tudi za začetnike. V torek ob 20. uri boste izvedeli več o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

 

Žan Nekrep je prepričan, da je Amazon ena najboljših platform za spletni zaslužek, saj omogoča prodajo široke ponudbe izdelkov. Na seminarju bo delil svoje znanje in izkušnje ter pokazal konkretne primere izdelkov, ki jih lahko prodajate s trženjem prek Amazona.

Ne glede na to, ali ste skeptik ali ne, ostaja dejstvo, da Žan Nekrep uspešno dokazuje, da je spletni zaslužek resnično mogoč. Ne čakajte in se prijavite na brezplačni seminar ter izkoristite priložnost, da tudi vi začnete zaslužiti prek spleta.

Zakaj začeti prodajati na Amazonu?

  • Možnost dodatnega zaslužka ob redni zaposlitvi.
  • Ni potrebe po lastnem skladišču ali spletni strani.
  • Amazon poskrbi za pošiljanje izdelkov strankam.
  • Posel lahko vodite, kjerkoli je dostop do interneta.
  • Prodajate lahko kot fizična oseba.
  • Za vzdrževanje posla potrebujete le nekaj ur na teden.
  • Ni potrebe po zaposlovanju.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni webinar o enostavnem zaslužku prek spleta, ki bo že v torek!

Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril celoten sistem, ki mu omogoča zaslužek, ko uživa na plaži …

Glavna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je, da tudi Slovenci izkoristite priložnost za spletni zaslužek, ki ga ponuja Amazon, največja spletna trgovina na svetu.

Vendar ni dovolj, da se le registrirate in čakate na uspeh in zaslužek. Treba je upoštevati nekaj ključnih strategij in trikov, ki jih Žan Nekrep rad brezplačno deli na webinarju in jih lahko vsak tudi enostavno kopira ter zasluži.

Kaj če ne veste, kako začeti služiti prek Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu in nato izbrati izdelke, ki jih želite prodajati. Pri izbiri izdelkov je pomembno, da upoštevate povpraševanje na trgu in se izogibate konkurenci, saj se lahko le tako zagotovite višje cene in večji dobiček. 

Kliknite tu in se prijavite na popolnoma brezplačen webinar o zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi Vi začnete hitro služiti prek spleta!

Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov za prodajo na Amazonu. Na webinarju bo Žan Nekrep pokazal primere izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Kitajskem in dražje prodate ter enostavno zaslužite razliko.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi enostavno zaslužite prek spleta!

Ste tudi Vi skeptični, ali tak zaslužek deluje v Sloveniji?

Nekateri verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa so mnogi skeptični in se sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in ali je to sploh mogoče.

Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za "guruja spletnega zaslužka v Sloveniji", je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je dostopen vsakomur ne glede na to, ali ima izkušnje s spletnim poslom ali ne.

Zaradi Amazona tudi vse več ljudi iz Slovenije dobro zasluži prek spleta in so zaradi tega pustili tudi svojo redno službo, ki so jo imeli več let.

Si želite tudi vi zaslužiti prek spleta z malo dela in služiti kar med uživanjem na plaži? Tukaj se prijavite na brezplačen seminar, na katerem boste dobili vse informacije, kako to doseči. Žan Nekrep bo pokazal tudi primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate. 

Zanimivo je, da tudi umetna inteligenca Chat GPT, o kateri trenutno govori ves svet, Amazon postavlja za prvo izbiro pri spletnem zaslužku, če želite prejeti več kot deset tisoč evrov na mesec.

Chat GPT smo povprašali, kaj je najboljši način za zaslužek 10 tisoč dolarjev na mesec prek spleta:

Picture1_ZNC | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Če želite spremeniti svoje življenje in doseči finančno neodvisnost, se prijavite na brezplačni seminar, ki bo v torek ob 20. uri. Izvedeli boste, kako:

  • izkoristiti rast spletne prodaje po vsem svetu,
  • začeti s sistemom spletnega zaslužka, ki omogoča hiter zaslužek,
  • zaslužiti z izdelki iz Kitajske, ki se dobro prodajajo na Amazonu, ter
  • najti zmagovalni izdelek za prodajo in ga uspešno lansirati na Amazonu.

Zaradi spletnega zaslužka prek Amazona je vse več Slovencem omogočeno, da živijo življenje, kot si ga sami želijo.

Si tudi Vi želite enostavnega zaslužka prek spleta? Prijavite se tukaj. Na brezplačnem seminarju boste dobili vse informacije o enostavnem spletnem zaslužku. Vsi prijavljeni boste dobili tudi brezplačen posnetek celotnega webinarja, ki si ga boste lahko ogledali kasneje. 

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING.

Ne spreglejte