Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
25. 4. 2023,
10.51

Osveženo pred

1 leto

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek na spletu Amazon Žan Nekrep zaslužek PR članek

Torek, 25. 4. 2023, 10.51

1 leto

Kako Žan Nekrep na ekskluzivni hrvaški plaži prek Amazona vsak dan enostavno zasluži vsaj 300 evrov?

Oglasno sporočilo

Žan Nekrep veliko oglašuje prek spleta v Sloveniji. Pa je res to, kar govori? Razkrivamo njegove prodajne številke in sistem, ki mu omogoča da je vsako leto vsaj sto dni na morju, na čudovitih evropskih plažah in ob tem še dobro zasluži prek spleta. Nazadnje je Žan bil na ekskluzivni plaži Mulini Beach v Rovinju. Želi pa si, da bi uspelo prek spleta zaslužiti vsakemu Slovencu, zato podarja svoj sistem spletnega zaslužka, kjer vse razkriva.

slika rovinj | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Koliko Žan Nekrep vsak dan zasluži prek Amazona, medtem ko uživa na plaži?

Spodaj so Žanove najnovejše prodajne številke na le enem od njegovih računov na Amazonu v ZDA za zadnjih sedem dni aprila 2023:

Nekrep_1 | Foto:

Nekrep_2 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite zaslužiti na Amazonu tudi vi in preživeti poletje na plaži? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse.

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni Amazon Webinar, ki bo že v torek!

Ekskluzivna plaža Mulini beach v Rovinju, kjer je bil Žan Nekrep in hkrati na Amazonu služil vsaj 300 evrov na dan:

Rovinj_Nekrep | Foto: Rovinj-tourism.com Foto: Rovinj-tourism.com

Kaj sploh počne Žan Nekrep, da lahko prek spleta zasluži vsaj 300 evrov na dan in ob tem uživa še na plaži? 

Uporablja sistem Amazon FBA, pri katerem Amazon zanj opravlja večino dela, zato lahko on uživa na plaži. Storitev Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) prodajalcem omogoča, da svoje izdelke hranijo v Amazonovih skladiščih in jih nato prodajajo prek Amazonove trgovine. Amazon prevzame skrb za hrambo, pakiranje in dostavo izdelkov kupcem, kar bistveno zmanjša obremenitev prodajalcev. Amazon FBA ima več prednosti za prodajalce, vključno s tem, da jim omogoča dostop do širšega trga, možnost hrambe izdelkov v Amazonovih skladiščih in upravljanje vseh vidikov izpolnjevanja naročil. 

Brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na Amazonu, ki je veliko Slovencem prinesla velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Žan Nekrep se je odločil, da bo brezplačno razkril sistem, ki mu omogoča zaslužek, ko je na plaži …

Glavna ideja sistema, ki ga uporablja Žan Nekrep, je, da izkoristite priložnosti za spletni zaslužek, ki jih Amazon v tem trenutku ponuja tudi za Slovence.
Vendar pa ni dovolj le, da se registrirate na Amazonu in čakate na uspeh. Treba je upoštevati nekaj ključnih strategij in trikov, ki jih Žan Nekrep rad brezplačno deli na webinarju in jih lahko vsak tudi enostavno kopira in z njihovo pomočjo zasluži.

Kaj pa, če sploh ne veste, kako začeti služiti prek Amazona? 

Začetek je enostaven – najprej se morate registrirati kot prodajalec na Amazonu, nato pa izbrati izdelke, ki jih želite prodati. Pri izbiri izdelkov je pomembno upoštevati povpraševanje na trgu in se izogibati konkurenci, saj si lahko le na ta način zagotovite višjo ceno in večji dobiček. 
Najpomembnejši korak je izbira pravih izdelkov. Na webinarju Žan Nekrep pokaže točne primere izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite in dražje prodate ter tako zaslužite.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku prek spleta na Amazonu, kjer boste izvedeli, kako lahko tudi vi enostavno zaslužite prek spleta!

Ste tudi vi skeptični, ali ta spletni zaslužek ne deluje? 

Nekateri so skeptični, drugi pa verjamejo, da je to mogoče doseči, vendar pa se mnogi sprašujejo, kako lahko sami začnejo zaslužiti z Amazonom in kako je to sploh mogoče.
Po besedah Žana Nekrepa, ki ga nekateri označujejo za guruja spletnega zaslužka, je ključ do uspeha preprost sistem, ki temelji na uporabi Amazona in spletnega trženja. Nekrep svoj sistem brezplačno deli s Slovenci in trdi, da je vsakomur dostopen, ne glede na to, ali ima izkušnje v spletnem poslu ali ne.

Zaradi Amazona vse več ljudi iz Slovenije vsak dan prek spleta služi veliko denarja in vedno več jih zaradi tega pusti tudi svojo redno službo.

Bi tudi vi radi zaslužili prek spleta na Amazonu z malo dela ali pa kar na plaži? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste izvedeli vse informacije za ta spletni zaslužek. Žan Nekrep bo pokazal tudi konkretne primere izdelkov, ki jih lahko dražje prodajate. 

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING.

Ne spreglejte