Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2024,
19.27

Osveženo pred

1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

noad Bele embalaže nagrada Mercator PR članek

Sreda, 10. 4. 2024, 19.27

1 mesec

Bele embalaže navdušile tudi v Rovinju

Oglasno sporočilo

Med slovenskimi ustvarjalci vsebin se po velikih uspehih na Dnevih komunikacij v Rovinju širi veliko navdušenje nad kreativnimi presežki in osvojenimi priznanji. V izjemno močni konkurenci petih držav Jadranske regije so se slovenska podjetja in kreativne agencije izkazali s petimi zlatimi, srebrnimi in bronastimi nagradami.

Brez naslova BalCannes | Foto: Mercator Foto: Mercator

Nagrajeni slovenski projekti

Slovenski ustvarjalci vsebin so prejeli kar pet nagrad. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in Agencija 101 sta za projekt Lepo je biti kmet prejela zlato nagrado v kategoriji Razno.

V kategoriji Prodaja na drobno sta Mercator in agencija Herman & partnerji za projekt Bele embalaže osvojila srebrno nagrado.

IMG_20240412_114326_1200 | Foto: Mercator Foto: Mercator

Prav tako sta srebrno nagrado prejela Delavska svetovalnica in Agencija 101 za projekt GastarbAIter. Slovenci so poleg tega osvojili še dve bronasti nagradi, in sicer za projekt Burekuna, ki ga je ustvarila Agencija 101 za Burek Olimpija, ter za projekt #Playforskateistan, ki ga je ustvarila agencija Futura DDB v sodelovanju z DDB Germany za nevladno organizacijo Skateistan.

Naročnik oglasnega sporočila je MERCATOR, D. O. O.

Ne spreglejte