Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 9. 2015,
15.07

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

mreženje NetPRO advertorial

Četrtek, 24. 9. 2015, 15.07

2 meseca, 2 tedna

Po mreženjska znanja in nova poslovna poznanstva na NetPRO

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Konferenca NetPRO, ki bo 1. oktobra v Ljubljani, je izvrstna priložnost, da menedžerji, podjetniki, obrtniki in drugi poslovneži dobijo nova mreženjska znanja ter sklenejo nova poslovna poznanstva.

Na prvi mednarodni networking konferenci NetPRO, ki bo 1. oktobra v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, se bodo zbrali predstavniki več kot sto slovenskih podjetij.

Konferenca, ki jo organizirata poslovni asistent bizi.si in Business Intelligence Center, bo udeležencem ponudila priložnost osvojiti nova znanja za učinkovito mreženje, sklepati uspešna poslovna sodelovanja in si zagotoviti dolgoročno stabilno poslovanje.

O globalnih poslovnih mrežah, tehnologiji in prihajajočih trendih

Priznani menedžerji Medeja Lončar, Siemens, Matej Potokar, Microsoft, Emil Marinšek, Maremico, ter Enzo Smrekar, Atlantic Grupa in Droga Kolinska bodo na uvodni okrogli mizi razkrili, katera znanja in veščine so nujne za učinkovito mreženje, ter z udeleženci delili lastne lokalne in mednarodne izkušnje.

Na odru jim bosta sledila težko pričakovana tuja strokovnjaka za mreženje Peter Baranyi z Inštituta za računalništvo in nadzor na Madžarski akademiji znanosti ter Mark Turrell s podjetij Orcasci in Imaginatik.

Baranyi bo razkril, kako sodobne tehnologije spodbujajo učinkovito mreženje in predstavil trende v globalnem poslovnem mreženju. Turrell bo udeležencem predstavil nove globalne priložnosti za mreženje in nasvete za aktivno vključevanje v mednarodne poslovne skupnosti.

Do novih poslovnih kontaktov na organiziranem mreženju

Konferenca NetPRO bo udeležencem ponudila priložnost, da osvojeno znanje nemudoma preizkusijo v praksi. Na organiziranem mreženju, poslovnem matchmakingu, bodo sklenili vsaj 20 novih poslovnih poznanstev in si ustvarili temelje za vzpostavitev strateških poslovnih povezav za dolgoročno rast svojega posla. Na voljo jim bo tudi brezplačno pravno svetovanje.

V boj za prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju

Na večerni gala prireditvi konference NetPRO bodo ob 20. uri podelili prve nagrade NetPRO za odličnost in stabilnost v poslovanju. Zanje se potegujejo slovenska velika, srednja, mala in mikro podjetja, ki jih odlikuje finančna ocena 90 ali več.

Najboljša tri podjetja znotraj vsake kategorije bo na podlagi kakovosti poslovnih praks izbrala strokovna komisija, ki jo sestavljajo Martin Železnik, Deloitte revizija, Uroš Urbas, Planet Siol.net, Mladen Mirko Tepuš, Erste Card, ter Daniela Bervar Kotolenko, Business Intelligence Center in Media Lab.

Celoten program konference NetPRO in prijavni obrazec sta na voljo na www.netpro-konferenca.si.

Ne spreglejte