SiolNET. Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Janković: Na državnozborskih volitvah bomo zmagali

3

termometer

Predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković ni razočaran nad rezultatom, ki ga je na evropskih volitvah dosegel Jože Mencinger.

"Rezultat ni slab" "Rezultat ni slab. Profesor Mencinger je naredil izjemno dobro delo. Rezultat je spodbuda za naprej," je 6,2 odstotka glasov na evropskih volitvah komentiral predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković.

"Na državnozborskih volitvah bomo zmagali" Ob tem pa je takoj dodal, da rezultat, ki so ga izmerili na vzporednih volitvah in po katerih PS sploh ne bi prišla v državni zbor, ne pomeni nič: "Evropske volitve nimajo nobenega učinka na državnozborske volitve. Tam bo rezultat drugačen. Še vedno sem prepričan, da bomo na državnozborskih volitvah zmagali."

Še enkrat pa je Janković poudaril, da njegov nastop na kongresu Pozitivne Slovenije ni vplival na razpad vlade.

"Volivci nimajo vedno prav" Jože Mencinger ni hotel iskati izgovorov za neizvolitev v tem, da je med volilno kampanjo stranka pravzaprav razpadla, saj je kandidiral kot neodvisni kandidat. Čeprav je to vsekakor imelo vpliv na končni rezultat. Na koncu je v šaljivem tonu sklenil: "Od mene ne boste slišali, da imajo volivci vedno prav. Tokrat očitno niso imeli."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin