Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
19. 7. 2023,
9.14

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial Keysoff.com Office 365 Windows programska oprema

Sreda, 19. 7. 2023, 9.14

2 meseca, 2 tedna

Keysoffova julijska razprodaja: do 90-odstotni popust na originalne doživljenjske ključe za programsko opremo že od 7 €

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Zbirka programov Microsoft Office ponuja izjemno kakovostne programe, ki jih uporabljajo podjetja, šole in posamezniki po vsem svetu. Ključni so predvsem za tiste, ki pogosto pišejo dokumente, preglednice ali elektronsko pošto. Najbrž ste že uporabljali Word, Excel, PowerPoint in Outlook, ampak Officeovi programi niso vedno že nameščeni na računalniku, če jih hočete namestiti sami, pa so precej dragi. Ampak zdaj ima Keysoff v julijski razprodaji omejeno ponudbo, s katero lahko licenco za Microsoft Office 2021 dobite že za 27,67 €, čakajo pa vas še številni drugi veliki prihranki na številne digitalne in fizične izdelke. Pri nakupu Microsoft Officea boste prihranili 85 %. Gre za enkraten nakup, s katerim boste dobili neomejen dostop brez dodatnih stroškov.

Keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

62-odstotni popust na Microsoft Office (koda: BP62)

Če pravočasno posodobite operacijski sistem, boste lahko uživali v najnovejših posodobitvah, ampak pri Microsoftu je to pogosto drago. Na Keysoffu lahko dobite originalen operacijski sistem Windows po nizki ceni skupaj z natančnimi navodili na namestitev in aktivacijo. Windows 10 Pro lahko dobite že za 7,59 €. Kupite ga in boste postali Keysoffova stalna stranka.

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50)

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62)

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte