Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
3. 6. 2014,
15.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Deezer Mobitel Telekom Slovenije

Torek, 3. 6. 2014, 15.48

8 let

Deezer na ljubljanskem mestnem avtobusu

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Že od daleč prepoznaven s podobami storitve Deezer, eden od avtobusov ljubljanskega mestnega potniškega prometa predstavlja to storitev po ulicah prestolnice s posebnim glasbenim doživetjem.

V zadnji polovici avtobusa, ki je po svoji nadgradnji od danes vključen v javni promet slovenskega glavnega mesta, so nameščeni nizkotonski zvočniki in sistem osvetljevanja z LED-diodami, glasba, ki se med vožnjami po ljubljanskih ulicah predvaja, pa je predvsem po izboru slovenskih glasbenikov in je le majhna pokušina več kot 30 milijonov skladb visoke glasbene kakovosti, ki jih ponuja storitev Deezer. Deezer bus tudi z dostopno točko WiFi Ker je Telekom Slovenije ta avtobus, poimenovali so ga kar Deezer bus, dodatno opremil še z brezžično dostopno točko v internet prek mobilnega omrežja Mobitel 4G/LTE, je med vožnjo mogoče tudi v celoti na lastnih mobilnih napravah preizkusiti storitev Deezer – vsem, ki bi jo želeli še podrobneje spoznati, je namreč na voljo 15-dnevno brezplačno preizkusno obdobje, pri čemer v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije tako kot redni uporabniki storitve Deezer za prenos podatkov v okviru storitve Deezer ne bodo imeli dodatnih stroškov. Na ljubljanskih ulicah bo predvidoma dva meseca Na svojo prvo vožnjo se je Deezer bus podal na progo 6 med Dolgim mostom in Črnučami, ki je ena od najpogostejših in najbolj zasedenih prog ljubljanskega mestnega prometa, predvidoma pa ga bo tudi v približno prihodnjih dveh mesecih najlažje najti prav na tej progi. Na nekaterih vožnjah bodo vsak dan tudi hostese, ki bodo na voljo za vsa morebitna vprašanja o storitvi Deezer, ki jo Telekom Slovenije od 17. aprila zagotavlja kot edini slovenski ponudnik.

Samostojno ali v posebnih paketih Glasbeno platformo in z njo povezano storitev Deezer uporablja več kot 12 milijonov ljubiteljev glasbe po vsem svetu. V bogati Deezerjevi glasbeni zbirki, ki vsebuje tudi slovensko glasbo, je več kot 30 milijonov naslovov, kar bi zadoščalo za več kot 200 let različne glasbe. Predvajanje glasbe z visoko kakovostjo zvoka je mogoče tako na mobilnih naprav (mobilni telefoni, tablice) kot tudi na običajnih računalnikih, povezanih v internet, in prek storitve SiOL TV, kakor tudi prek avtomobilskih sistemov ozvočenja ali prek povezav Bluetooth – lahko tudi brez povezave, če je uporabnik predhodno poskrbel za prenos glasbe. Deezer ima poleg predvajanja tudi druge funkcije, kot so ustvarjanje predvajalnih seznamov, poslušanje radijskih sporedov, prepoznavanje pesmi, karaoke, spremljanje glasbenih lestvic in priporočil, deljenje glasbenih preferenc prek družbenih omrežij …

Storitev Deezer je mogoče naročiti kot dodatek naročniškim paketom mobilne telefonije Mobitel ali internetnega dostopa SiOL, pri novem naročniškem paketu Mobitel Deezer neomejeni ter v Itak paketih Džabest 3000 Deezer in Džabest 3000 Deezer za zmeri pa je že vključen v nespremenjeno mesečno naročnino.

Ne spreglejte