SiolNET. Novice Črna kronika
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prijeli nasilneža, ki je oropal in poškodoval mladoletnika

3

termometer

Včeraj so novogoriški policisti k preiskovalni sodnici pripeljali 23-letnega Novogoričana, ki ga utemeljeno sumijo nasilnega ropa, pri katerem je poškodoval mladoletnika.

Včeraj, v nedeljo, 14. aprila, pozno popoldne so novogoriški policisti k dežurni preiskovalni sodnici Okrožnega sodišča v Novi Gorici s kazensko ovadbo privedli 23-letnega moškega iz Nove Gorice zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja ropa, poroča PU Nova Gorica.

Policisti 23-letnika sumijo, da je v soboto, 13. aprila, v zgodnjih jutranjih urah v središču Nove Gorice pristopil do mladoletnega fanta, ki ga je najprej večkrat udaril po obrazu in telesu ter mu prizadejal poškodbe, nato pa od njega zahteval, naj izprazni žepe. Ko je ta to storil, mu je 23-letni osumljenec odvzel njegov mobilni telefon in odšel s kraja dogodka.

Mladoletnika so zaradi poškodb, ki mu jih je prizadejal osumljeni 23-letnik, z reševalnim vozilom najprej odpeljali v Zdravstveni dom Nova Gorica, kjer so mu nudili ustrezno zdravniško pomoč, nato pa v bolnišnico Šempeter pri Gorici, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpel lažje poškodbe.

Za omenjenega 23-letnega osumljenca, ki je sicer stari znanec policije in je v preteklosti že izvajal kazniva dejanja z elementi nasilja, je bil odrejen hišni pripor.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin