SiolNET. Novice Črna kronika
5,87

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Našli mrtvega policista

5,87

termometer

Policija slika
Foto: Ana Kovač

Danes v jutranjih urah je bla policija obveščena o pogrešanju 47-letnega moškega iz območja Kopra. Na širšem območju Kopra so policisti takoj pričeli z izvajanjem aktivnosti za izsleditev osebe, pri čemer so poleg policijskih patrulj sodelovali tudi vodniki službenih psov, upravljavec drona in policijski helikoper.

Pogrešana oseba je bila ob 10. uri najdena mrtva na območju Kastelca. Ogled kraja najdbe trupla in s tem povezana intenzivna kriminalistična preiskava še poteka, do sedaj ugotovljene okoliščine pa kažejo, da smrt moškega, sicer uslužbenca policije, ni posledica kaznivega dejanja.

Zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin primera še potekata. Kriminalisti bodo o vseh ugotovitvah preiskave obvestili okrožno državno tožilstvo v Kopru, je sporočila policija.

slovenska policija Novice Prijeli več tihotapcev in nezakonitih migrantov Protesti v Rimu Novice Slovenski sosedi: nasilje in žalostni rekordi #video Protesti v Filadelfiji Novice V Filadelfiji že drugo noč protestirali zaradi policijskega nasilja Vrhovno sodišče Novice Kandidat za vrhovnega sodnika Gorkič zanika goljufanje pri pridobitvi naziva izredni profesor
delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin