TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
19. 4. 2015,
20.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Bar intervju

Nedelja, 19. 4. 2015, 20.41

8 let

Nejc: Nekateri bi morali dojeti, da obstajamo tudi istospolno usmerjeni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Na prvi pogled tih in neopažen Nejc je v Bar vstopil v senci La Toye, šele po njenem odhodu pa se je sprostil in vklopil v družbo ter dokazal, da se kljub neizkušenosti lahko priuči barskega dela.

V Bar ste vstopili skupaj s prijateljico La Toyo. Vam je bilo zaradi tega, ker ste ob sebi že od začetka imeli prijateljico, kaj lažje glede bivanja v Baru? Zelo mi je bilo lažje, čeprav se vseeno nisem mogel v celoti sprostiti. Bila pa je neke vrste moja zaščitnica. Ko je odšla, sem se na začetku od tekmovalcev oddaljil. Bal sem se jih, ker jih nisem poznal. Dobra dva tedna po odkritju skrivne naloge pa mislim, da sem se sprostil in povezal z njimi.

Vam je bilo zaradi skrivne naloge še težje navezati pristne stike z barovci? So vas zato oni napačno ocenili oziroma dobili napačno predstavo o tem, kdo in kakšni ste? Zelo mi je bilo težko, ker sem mogel igrati in se držati nazaj. Nisem bil toliko komunikativen, kot sem drugače. Moral sem jih sprovocirati, da bi dobil čim več minusov. Po eni strani mi je bilo zelo žal za določene stvari, a to sem moral narediti, da sem opravil nalogo in si pridobil imuniteto.

Barovci so velikokrat na glas prebirali izseke iz vaše avtobiografije, se ob tem smejali, zanimalo pa jih je tudi vaše spolno življenje. Kako ste to vse skupaj dojeli vi? Nekateri so to dojemali v redu, drugim je bilo smešno, ker niso navajeni tega. Nekateri izmed njih bi morali še predelati določeno gradivo na to tematiko, da bi dojeli, da obstajamo tudi istospolno usmerjeni, ki se ljubimo.

Na sredinem sestanku plusov in minusov so barovci kot razlog največkrat navedli, da ste najšibkejši člen in najmanj doprineste k baru, zato se vas morajo znebiti. Se strinjate z njihovimi razlogi? Ne strinjam se z razlogi. Res je, da ne obvladam vsega in se učim počasi, a skozi celotno oddajo sem se trudil. Na koncu bodo ugotovili, da so se sami zafrknili.

Gledalci so vas izbrali za najboljšega plesalca v Baru. Ste takšnega mnenja tudi sami? Strinjam se z gledalci, da sem bil najboljši plesalec med barovci. Ostali se mi zdijo malce "mrtvi" oziroma nimajo občutka za gibanje. Ko so me gledalci izbrali za najboljšega plesalca, sem se počutil počaščenega. Končno sem tudi jaz bil izbran oziroma izglasovan za nalogo.

Koliko je pomembna komunikacija na družbenih omrežjih? So vam omrežja pomagala, kar zadeva podporo? Kar nekaj oboževalcev sem dobil prek družbenih omrežij, še več pa sem jih po moje dobil v lokalu, kjer sem z obiskovalci debatiral in se slikal.

Se vam zdi prav, da ste barovci ostali brez mobilnih telefonov in možnosti promocije po družbenih omrežjih? Po eni strani se mi je to zdelo prav, saj so nekateri barovci na svoje profile pisali bedarije in neprestano viseli na telefonih, tako da do njih sploh nismo mogli priti. Po drugi strani pa trpi promocija, zato bi bilo mogoče bolje, če bi mobilnike dobili nazaj, zraven pa bi imeli nekoga, ki bi nadzoroval, kaj tekmovalci počnejo z mobilniki, uporabljati pa bi jih smeli izključno za promocijske namene.

Kako ste bili zadovoljni z izbiro drugega vročega stola? Z Ivono ste se kar dobro razumeli. V bistvu mi je bilo zelo težko, da sem bil na vročem stolu z Ivono. Sprejela sva Suzanino odločitev, saj nisva imela druge izbire. Predvideval pa sem, da bom šel domov jaz, saj je imela Ivona več izkušenj v gostinstvu kot jaz. Dalj časa je bila v Baru kot jaz, zato si je posledično nabrala več podpornikov, po drugi strani pa je bila tudi bolj divja kot jaz.

Ste si obstoja v Baru zaslužili bolj kot Ivona? Bolj težko komentiram, ker jo imam zelo rad in ji privoščim obstoj v Baru.

Bastjanu ste dejali, da so vaši podporniki Ivona, Suzana, Emi in novoselki Ivica in Dolores. Zdi se, da se je Bar razdelil na dva pola, se strinjate? Ja, se strinjam. Kljub temu, da se je večina tekmovalcev, ko jih je Bastjan v sobotni oddaji vprašal, koga bi raje obdržali v igri, odločila za Ivono, jim tega nisem zameril. Zavedam se, da je vse skupaj igra, ki jo moramo vsi igrati.

Zakaj mislite, da so gledalci glasovali za Ivono in manj za vas? Po moje zato, ker nimam toliko izkušenj. Mislim, da je bil to glavni razlog, drugega ne vidim.

Kakšen je bil občutek, ko je Bastjan razglasil rezultate? Po eni strani sem bil žalosten, saj sem se na nekatere osebe zelo navezal, po drugi strani pa se bil vesel, da sem se lahko vrnil v realno življenje zaradi nekaterih stvari, ki jih moram urediti.

Kakšne so bile vaše izkušnje s tekmovalci? Ali komu kaj zamerite, mislite, da je kdo od sostanovalcev kaj zameril vam? Jaz nisem nikomur ničesar zameril. Vesel sem, da sem jih spoznal. Mislim tudi, da meni ni nihče ničesar zameril.

Kdo, mislite, bo zmagal in komu privoščite zmago? Zmago privoščim recimo Emiju, težko pa rečem, kdo bo zmagal, saj je veliko močnih tekmovalcev, kot so na primer Tanja, Črt in Damjan, zato težko napovem zmago. Čeprav ima veliko ljudi za favorita Emija, se lahko vse obrne.

Kdo bo šel po vašem mnenju naslednji na stol? Naslednja bo šla na stol po mojem mnenju Ivica, saj je prišla v Bar zadnja, hkrati pa so vsi tekmovalci govorili, da se je nameravajo znebiti.

Kakšni so bili vaši razlogi za prijavo v oddajo Bar? Prijavil sem se, ker sem hotel neko novo izkušnjo in pridobiti nova poznanstva. Hotel pa sem se tudi naučiti dela za točilnim pultom in to znanje, ki sem ga pridobil v Baru, bom zdaj, ko sem zunaj, izkoristil.

Vam je žal, da ste se prijavili v šov? Ne, ni mi žal, če bi se lahko, bi se ponovno prijavil.

Kaj ste se naučili o sebi med bivanjem v Baru? Naučil sem se, da moram biti bolj samozavesten, da se moram potegniti za sebe in da se ne smem nikomur pustiti, da me tepta.

Kaj vas je pri tem, da ste bili ves čas na očeh kamer, najbolj motilo? Najbolj me je motilo to, da nisem imel nikakršne zasebnosti, še posebej pri prhanju.

Kakšni so načrti za prihodnost oziroma kako boste izkoristili medijsko prepoznavnost? Še naprej bom pisal knjige. Prepoznavnost bom izkoristil za delo v medijih, nadaljeval pa bom tudi delo v fitnesu.

Ne spreglejte