SiolNET. Dom Prenova in gradnja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

So aluminijasta vrata prava izbira za sodoben dom?

Pirnar
Oglasno sporočilo

Vas navdušuje brezkompromisna eleganca, ki jo poudarja material, kot je aluminij, in hkrati prisegate tudi na maksimalno varnost svojega doma?

Potem so aluminijasta vhodna vrata prava izbira tudi za vas. Če hkrati želite, da vaš vhod že na prvi pogled izstopa iz povprečja, vabljeni v podjetje Pirnar, kjer izdelujemo visokokakovostna, estetsko in oblikovno dovršena vhodna vrata, ki po kakovosti izdelave in natančnosti dizajna spadajo v sam svetovni vrh.

Pritegnite pozornost s prestižnimi ALU vhodnimi vrati!

Vhodna vrata so zagotovo eden izmed najpomembnejših delov vsakega objekta oziroma vsakega doma. Tako v večstanovanjskih stavbah kot v samostojnih hišah je treba zagotoviti, da v vaše stanovanje ne prihajajo nepovabljeni: pa naj bodo to vlomilci ali pa zgolj mraz, hrup in vročina.

Vsaka vhodna vrata, tudi vhodna vrata iz aluminija, morajo biti usklajena z objektom, tako barvno, dimenzijsko kot tudi oblikovno. Izdelana morajo biti iz kakovostnih materialov, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo, posledično pa tudi popolno uporabniško izkušnjo. V našem podjetju se lahko pohvalimo s prestižnimi aluminijastimi vrati, za katera smo, poleg zadovoljstva kupcev in odličnih referenc, prejeli tudi številne nagrade za vrhunski dizajn in inovacije.

Pridružite se naši zgodbi o uspehu in si zagotovite svoja ročno izdelana vhodna vrata, ki vam jih bodo zavidali!

Unikatna, ročno izdelana vrata po vaši meri

Pirnar

Z izbiro vhodnih vrat vaš dom postane zaključena celota. Vrata so prva prepoznavna podoba vašega doma, ki jo že na daleč opazijo vsi mimoidoči in obiskovalci. Skrbno izbrana vrata pustijo trajen vtis, vendar pa to ni vse, kar pričakujete od kakovostnih vhodnih vrat. Vrata vam morajo nuditi maksimalno varnost in odlično toplotno izolativnost – lastnosti, ki vhodna vrata Pirnar ločijo od povprečja.

Brezhibna izvedba, vrhunska kakovost in svetovno priznana inovativnost

Če so vam pomembna predvsem eleganca in sodoben videz, ki povzdigneta vrednost vašega doma, so visokokakovostna ročno izdelana vrata iz aluminija izbira, ki je nikakor ne boste obžalovali. Zagotavljajo vam vse, kar vhod v vaše stanovanje potrebuje: eleganten estetski videz, dolgo življenjsko dobo in maksimalno varnost.

Za tiste najbolj zahtevne pa aluminijasta vrata hkrati ponujajo tudi možnost za številne inovativne rešitve, kot so na primer dodatna LED-osvetlitev vhoda, skriti ročaji, sodobne oblike odklepanja in zaklepanja ter številne možnosti izbire vzorcev in tekstur.

Pirnar je prvi na svetu izdelal vrata z večnivojsko zasnovo vratnega krila in prva serijsko izdelana aluminijasta vhodna vrata izjemnih dimenzij. Ne poznamo omejitev, edina omejitev pri zasnovi in izdelavi vašega sanjskega vhoda je vaša domišljija. Pirnar bo za vas izdelal prestižna, ročno izdelana vhodna vrata, s katerimi bo vaš dom že na prvi pogled močno odstopal od povprečnega.

Svetovna inovacija – vhodna vrata z nevidnim potezalom

Pirnar

Naj vas najsodobnejši čitalnik prstnih odtisov prepozna kot lastnika prestižnih vhodnih vrat v vaše domovanje. Intima vašega doma vas pričakuje za vrati, s katerimi ne boste nikoli več izgubljali časa in potrpljenja z nadležnim iskanjem ključev. S samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom boste, po prepoznavi prstnega odtisa, elegantno vstopili v svoj dom, zadovoljno, varno in brezskrbno.

Estetika, trajnost, kakovost in brezčasna eleganca

Vhodna vrata iz aluminija izpolnjujejo visoke tehnične zahteve: odlikujejo jih tehnološka in estetska dovršenost, najvišja raven varnosti, trajnost in tudi odlična zvočna in toplotna izolacija. Barvo aluminija lahko poljubno izbirate, lahko pa se odločite tudi za komplementarne dvobarvne kombinacije, ki še dodatno poudarjajo prestiž in eleganco vhodnih vrat. Aluminijasta vrata so zagotovo prva izbira za sodobne, ambiciozne osebe, s čutom za estetiko in z veliko mero dobrega okusa. 

Svoja unikatna, po meri narejena aluminijasta vhodna vrata boste lahko v salonih Pirnar v Ljubljani in Mariboru sooblikovali skupaj z našimi najboljšimi rokodelskimi mojstri, izkušeni oblikovalci pa bodo z veseljem prisluhnili vašim željam in jih za vas tudi uresničili.

V salonih vam je na ogled okoli 60 najlepših modelov vrat, ki se trenutno najbolje prodajajo, da se boste v njihovo funkcionalnost, eleganco in kakovost lahko prepričali tudi z dotikom. Seveda pa vsaka ročno izdelana vrata prilagodimo vašim predlogom, zamislim in željam. Skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš vhod.

naročnik oglasnega sporočila je Pirnar d. o. o.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin