SiolNET. Dom Prenova in gradnja
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Gradite, obnavljate ali pa to načrtujete?

Gospodarsko razstavišče
Oglasno sporočilo

Na Gospodarskem razstavišču bo od 4. do 8. marca največji sejem s področja graditeljstva v Sloveniji in sosednjih regijah.

Pregled nad ponudbo 505 podjetij iz 29 držav, predstavitev zadnjih novosti in trendov na enem mestu, neposreden stik s proizvajalci ter sejemske ugodnosti razstavljavcev naj privabi tudi vas, da obiščete sejem Dom.

Vse za gradnjo in prenovo

Na sejmu najdete različne storitve in izdelke, sistemske rešitve in napredne tehnologije za dom, gradbeništvo in energijsko učinkovito stavbno pohištvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo ter izdelke in storitve za varovanje ter urejanje okolice.

- Razstavni program sejma

Gospodarsko razstavišče

Posvetujte se s strokovnjaki

Na voljo so vam vse dni sejma z brezplačnimi nasveti. Zbirate informacije o nič-energijskem standardu, o pasivni ali nič-energijski gradnji? Razmišljate o izolaciji fasade? Nova kritina? Okna, vrata? Je račun za ogrevanje previsok? Imate težave z vlago? Bi nove stopnice? Kaj pa okolica hiše? Ključne rešitve na vaša vprašanja ponujajo svetovalci Mreže ENSVET – Eko sklada in Gradbenega inštituta ZRMK.

- Podrobnejši program

Gospodarsko razstavišče

Zagotovite si vstopnico prek spleta

Tako se boste izognili gneči na sejemskih blagajnah. S spletno vstopnico imate tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP na razstavišče in nazaj.

- Spletni nakup vstopnic

Gospodarsko razstavišče

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR

Znižana vstopnica:

  • 6 EUR v sredo, četrtek in petek (4. do 6. marec) – od 13. do 16. ure,
  • v soboto in nedeljo (7. in 8. marec) – dve uri do zaprtja.
  • Obiskovalkam na vaš praznik 8. marca nudimo znižano vstopnico ves dan.

Gospodarsko razstavišče

Sejemski popusti

Razstavljavci so za obiskovalce pripravili številne sejemske popuste. Z več informacijami o ugodnostih vam bodo postregli razstavljavci sami.

Gospodarsko razstavišče

Načrtujte svoj obisk

Prelistajte katalog že doma in si naredite načrt obiska sejma. Ob nakupu vstopnice prejmete tiskani katalog, ki vam bo služil tudi kot priročnik, hkrati pa v njem najdete seznam razstavljavcev z njihovimi opisi in kontakti.

Razstavljavci in svetovalci vas pričakujejo od srede do sobote, od 10. do 19. ure, v nedeljo do 18. ure.

Gospodarsko razstavišče

Sejem Dom v skladu s priporočili NIJZ

Priprave na 59. Sejem DOM potekajo nemoteno. V skladu s priporočili Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) bomo na sejmišču namestili razkuževalne točke in še toliko bolj poskrbeli za redno zračenje dvoran. O vseh morebitnih spremembah vas bomo sproti obveščali.

Več: www.sejemdom.si


Naročnik oglasnega sporočila je Gospodarsko razstavišče.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin