Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
20. 10. 2021,
8.36

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča GEN-I, d. o. o.

Natisni članek

advertorial sončna elektrarna električna energija obnovljivi viri energije GEN-I

Sreda, 20. 10. 2021, 8.36

2 meseca, 2 tedna

Povezani v sončno skupnost

Zagotovite si svoj košček sonca

Vsebino omogoča GEN-I, d. o. o.

Fosilna goriva dražijo naš vsakdan in onesnažujejo okolje. Gospodinjski odjemalci električne energije pri GEN-I pa imate možnost, da si z najemom panelov skupnostnih sončnih elektrarn zagotovite trajno neodvisnost od dražitev cen energentov na globalnih trgih. Prvi korak do najema panelov je Sončna skupnost GEN-I. Z njo lahko brez investicije v lastno sončno elektrarno postanete samooskrbni in si znižate stroške za oskrbo vašega doma.

Geni | Foto:

S Sončno skupnostjo GEN-I do trajno nizkih stroškov

Že do sedaj so imeli odjemalci GEN-I na rednih cenikih najnižje cene električne energije. S Sončno skupnostjo GEN-I imate gospodinjski odjemalci edinstveno priložnost, da si s samooskrbo iz skupnostnih sončnih elektrarn zagotovite elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv. Z najemom sončnih panelov boste neposredno povezali svojo porabo s proizvodnjo sončne energije ter si zagotovili dolgoročne prihranke. Vaš celoten strošek za oskrbo z električno energijo bo, vključno z najemnino panelov, nižji od sedanjega računa za elektriko.

gENI | Foto:

Enostavno do samooskrbe brez lastne sončne elektrarne

Z vstopom v  Sončno skupnost si  gospodinjski odjemalci rezervirate mesto za dolgoročni najem sončnih panelov, ki bodo za vas proizvajali čisto elektriko in vam zagotavljali energetsko samooskrbnost. Zanjo ne boste potrebovali svoje strehe, ne bo vam treba investirati v lastno napravo za proizvodnjo elektrike in skrbeti za njeno vzdrževanje. Že v letu 2022 bo za skupnostno samooskrbo zgrajenih 10 MW sončnih elektrarn, v naslednjih treh letih pa skupaj kar 100 MW. V uporabo jih bo dobilo 25 tisoč gospodinjstev, ki zaradi kateregakoli razloga ne morejo postaviti lastne sončne elektrarne.

gENI | Foto:

Aktivacija prvih članov spomladi naslednje leto

Vsi, ki želite postati del Sončne skupnosti GEN-I in se postaviti v vrsto za najem sončnih panelov, se lahko prijavite do konca leta 2021. S priklopom prve sončne elektrarne spomladi 2022 bodo v GEN-I aktivirali 500 članov, ki bodo od dneva aktivacije prejemali ugodnosti v obliki znižanega stroška za električno energijo. Ostalim bodo te pripadle s priklopom novih sončnih elektrarn. Gospodinjski odjemalci, ki se bodo prej prijavili v Sončno skupnost, bodo imeli prednost pri aktivaciji.

Sonce je naša skupna prihodnost

S Sončno skupnostjo GEN-I utrjuje temelje zelene prihodnosti in tlakuje pot skupnostni samooskrbi, dostopni vsem. Pridružite se jim in si tudi vi zagotovite svoj košček sonca.

Geni | Foto:

GEN-I
Trendi Prihodnost je v samooskrbi z električno energijo
Ne spreglejte