Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
11. 4. 2021,
10.21

Osveženo pred

3 leta

Oglasno sporočilo

Natisni članek

notranja oprema pohištvo PR članek

Nedelja, 11. 4. 2021, 10.21

3 leta

Pohištvo po meri za najbolj zahtevne

Oglasno sporočilo

Opremljanje doma je nekaj, kar nam povzroča veliko veselja in kreativnosti, hkrati pa predstavlja neko stresno obdobje. Celoten proces opremljanja hiše, stanovanja, vikenda ali druge nepremičnine zajema širok spekter idej in vizualizacije. Ideje za opremljanje lahko dandanes najdete na številnih različnih spletnih straneh, inspiracije notranjega oblikovanja je ogromno. Definitivno velja, da ima vsak objekt neke določene specifike in da včasih preprosto težko pridemo do tega, da dobimo točno takšno pohištvo, kot si ga želimo za določen prostor.

Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb | Foto: Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb

Ponudba različnih pohištvenih elementov je na trgu ogromna, tako da v resnici je zelo težko, da bi preverili celotno ponudbo, saj ta ves čas raste in se razvija. Pohištveni elementi iz različnih prodajnih mest sicer omogočajo tudi veliko kreativnosti in ureditve prostorov na način, da je nam najbolj funkcionalen in tudi estetsko dovršen.

Začetna ideja o pohištvu, ki bi ga kupili, izvira iz naših potreb in želja glede izbranih prostorov. Pri izbiri pohištva običajno upoštevamo več različnih dejavnikov, kot so na primer:

  • osnovni material, barva in razni detajli,
  • višina, širina, oblika,
  • tip pohištva oziroma razdelkov znotraj omare (na primer: police ali predali),
  • slog oziroma dizajn pohištvenih elementov,
  • vizualizacija izbranega pohištva v umeščenem prostoru,
  • cena in podobno.

Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb | Foto: Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb

Kljub temu da je ponudba raznovrstnih pohištvenih elementov znotraj in zunaj naše države zares ogromna in tudi dostopna, se zagotovo pri opremljanju svojega sanjskega doma znajdemo v situaciji, ko imamo v glavi točno sliko, katere oziroma kakšne pohištvene elemente si želimo. Med iskanjem ustreznih pohištvenih elementov na trgu pa se nam lahko zgodi, da na najdemo skupka vseh lastnosti, ki jih želimo ali potrebujemo pri enem kosu pohištva – lahko nam na primer popolnoma ustreza barva in velikost, a nam ne bo všeč material ali pa kaj drugega.

V takem primeru si verjetno marsikdo želi, da bi se njihova idealna slika oziroma vizija sanjskega pohištva samo postavila v realnost – tudi to je mogoče, celo za najbolj zahtevne.

Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb | Foto: Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb

Strokovnjaki na področju pohištva namreč nudijo možnost naročila pohištvenih elementov po vaši meri. V naši majhni državi sicer obstaja kar nekaj možnosti, kako priti do različnih pohištvenih elementov po naročilu, torej izdelanih glede na to, kaj si vi želite oziroma potrebujete. Vsekakor so med ponudniki in v sami ponudbi izdelave po meri določene razlike. Če iščete ponudnika, ki lahko ugodi tudi zahtevnim strankam, potem vam toplo priporočamo storitve Pohištva Jereb.

Pohištvo Jereb je podjetje, ki vam omogoči, da preko vaših želja in potreb ustvarite idealno pohištvo po meri vašega doma. Omenjeno podjetje sledi miselnosti, da je vsak dom po svoje edinstven – kar lahko včasih pomeni tudi otežitev pri opremljanju. Strokovnjaki podjetja Jereb vas vodijo čez celoten postopek in hkrati zagotavljajo, da se počutite samozavestno pri vsaki odločitvi, povezani z opremljanjem vašega doma oziroma kreacije pohištvenih elementov. Poglejmo na kratko nekaj prednosti omenjenega podjetja:
Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb | Foto: Foto: arhiv podjetja Pohištvo Jereb

  • pri izdelavi pohištva po meri je vključeno skrbno načrtovanje in oblikovanje na način, da se v domu povečajo uporabne površine, namenjene odlaganju, shranjevanju in udobju,
  • strokovna ekipa vam s svojim širokim naborom znanja in izkušenj v mizarski industriji lahko najbolje pomaga pri izbiri oblik, material, barv, velikosti in drugih lastnosti pohištva, najbolj primernega za vaš dom,
  • uporaba vrhunskih organskih in naravnih materialov, ki so prijetni na dotik, poleg tega pa tudi pričarajo občutek domačnosti in topline, pohištvo pa je izdelano iz masivnega lesa,
  • strokovna ekipa za vas pripravi 3D izris, na podlagi katerega si boste lažje predstavljali umestitev naročenega pohištva v vaših prostorih,
  • vsak kos pohištva, izdelan po meri, bo temeljil na prostoru, v katerem ga boste uporabljali, kar je vsekakor lastnost, ki skrbi za čim boljši doprinos vsakemu prostoru ter doda značaj in toplino.

Če torej tudi vas zanima naročilo pohištva po meri, se obrnite na spletno stran Pohištva Jereb.


Naročnik oglasne vsebine je Pohištvo Jereb.

Avtor fotografij: Podstrešje idej, Marjana Hafner s.p.

Ne spreglejte