SiolNET. Dom Oprema in dekor
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Izkoristite posebne ugodnosti in dopolnite svoj dom z odličnimi gospodinjskimi inovacijami!

Oglasno sporočilo

Morda je situacija danes boljša, kot je bila nekoč, a kljub temu veliko časa še vedno preživimo doma. Med svojimi štirimi stenami se vedno počutimo dobro in udobno. Družba Samsung pa je s svojimi inovativnimi gospodinjskimi aparati poskrbela, da bo naš dom še lepši in udobnejši.

Samsung_BESPOKE_HOME_2021_3

Lepši in udobnejši dom, ki ga dopolnjujejo izdelki Samsung, pa je zdaj postal še bolj dostopen zaradi posebne ponudbe, ki prinaša posebne ugodnosti. Po tej ponudbi lahko izkoristite do 20 odstotkov prihranka pri nakupu določenih modelov Samsungovih pralnih strojev, sušilnih strojev, kombiniranih pralno-sušilnih strojev in hladilnikov!

Naj bo vaša hrana sveža in varna

Hladilnike Samsung Bespoke odlikujejo številne inovacije, ustvarjene, da vam olajšajo vsakdan in vaša živila ohranjajo sveža v hladilniku značilnega videza, ki se lahko umesti v vsak interier. Zahvaljujoč inovativni coni Flex, ki omogoča pet načinov prilagajanja temperature, bodo vsa živila dolgo ohranila okus. Tu je še tehnologija Optimal Fresh+, s pomočjo katere lahko predale hladilnika organiziramo v dve ločeni coni z različnima temperaturama hlajenja, s čimer ostanejo živila sveža do dvakrat dlje. Res sanjsko hlajenje!

Bespoke_hladilnik

Pralni stroj, ki prihrani čas in omogoči še učinkovitejše pranje

Nihče noče preveč časa porabiti za pranje oblačil, še posebej po pustolovščinah naših najmlajših. Zato si oglejte pralni stroj Samsung WW80T554DAW/S7 in resnično uživajte v učinkovitem odstranjevanju madežev tudi pri nizkih temperaturah, zahvaljujoč tehnologiji Eco Bubble™. Ta pralni stroj spreminja detergent v mehurčke, kar omogoča učinkovitejše odstranjevanje madežev kot pri običajnih pralnih strojih, pri tem pa varčuje z energijo in varuje oblačila, ki tako ne obledijo in izgubijo teksture.

WW8500_Pralni.stroj_Samsung

Pametno, hitro in ekonomično sušenje perila

Za učinkovito pranje oblačil brez kaplje potu ne potrebujete le dobrega pralnega stroja, temveč tudi vrhunski sušilni stroj, kot je sušilni stroj DV80TA020DE/LE. Ta sušilni stroj se ponaša s certifikatom A++, ki dokazuje minimalno porabo električne energije med pranjem in nižje račune pri hiši. Poleg tega s pomočjo sistema senzorjev vlage in temperature sušilni stroj OptimalDry samodejno prilagaja čas sušenja za najboljši rezultat. Tako je, ni več treba nenehno odpirati stroja in preverjati suhosti oblačil med delovanjem, saj lahko to namesto vas naredi Samsung DV80TA020DE/LE. In tudi ni treba skrbeti za filtre, saj vas ta sušilni stroj samodejno opozori, ko jih je treba očistiti.

DV5000_Susilnik_Samsung

Izkoristite poseben popust do 20 odstotkov in si polepšajte svoj dom z gospodinjskimi aparati Samsung do 14. novembra 2021.

Zagotovite si še 5 let jamstva na določene modele hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih gospodinjskih aparatov in sesalnikov, kupljenih med 1. septembrom in 31. decembrom 2021, ter za sušilne in pralno-sušilne stroje, kupljene med 1. oktobrom in 31. decembrom 2021, ob koriščenju do 20-odstotnega popusta.

Za več informacij obiščite www.samsung.si.

SLO-Smart-Saving-2021-KV-Open-File

Naročnik oglasnega sporočila je SAMSUNG GMBH, PODRUŽNICA V LJUBLJANI. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin