Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
27. 10. 2022,
7.57

Osveženo pred

1 leto, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

industrija gospodinjstvo folija embalaža vrečke PR članek

Četrtek, 27. 10. 2022, 7.57

1 leto, 5 mesecev

Izdelek, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu

Oglasno sporočilo

Vsi izdelki, s katerimi dnevno pridemo v stik, so zapakirani v različne embalaže - od papirnate do različnih plastičnih mas. Podjetja, ki se trudijo v smeri trajnosti, na ta način izboljšujejo tudi postopke, ki so potrebni za izdelavo različnih vrst embalaže. Eno izmed podjetij, ki je na trgu že 15 let in je specializirano za izdelavo različne embalaže, je podjetje VREČKE.NET d.o.o.

Podjetje ponuja različne vrste vreč za smeti, gospodinjstvo, industrijo, nosilne vrečke, vrečke v bloku, vrečke z zadrgo (ZIP-vrečke), folije (strech). Izdelujejo tudi vrečke po naročilu.

Vrecke.net | Foto:

V gospodinjstvu se najpogosteje uporabljajo klasične vrečke za gospodinjstvo, ZIP-vrečke z drsnikom, vakuum vrečke in vsem poznana alufolija za živila.

Specializirani smo tudi za industrijsko embalažo. Ukvarjamo se z ekstruzijo folije, rokavov in polrokavov iz polietilen (PE-LD) plastike po naročilu. Prav tako imamo na voljo več vrst papirnate embalaže ter darilnih vrečk različnih velikosti in barv.

Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.vrecke.net.

Podjetje Vrečke.net vam ugodno in v kratkih dobavnih rokih ponuja izdelavo različne embalaže z dostavo po vsej Sloveniji.

Pošljite povpraševanje.

Naročnik oglasnega sporočila je Vrečke.net

Ne spreglejte