SiolNET. Digisvet Tehnik
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prišla naj bi naprava, ki bo imela izjemno majhno luknjo v zaslonu

0,04

termometer

Telekomov Tehnik, Samsung Galaxy S10
Foto: Telekomov Tehnik

Sodobni mobiteli imajo vse pogosteje luknje v zaslonu, ki so namenjene sprednjim kameram (na slikah so Galaxyji S10, ki jih imajo). Te luknje, ki so nekaterim uporabnikom moteče, pa bi lahko sčasoma postale vse manjše in manjše.

Znani tviteraš z umetniškim imenom Ice universe je razkril, da bomo v drugi polovici letošnjega leta videli napravo z luknjo, manjšo od 4 mm. Luknja naj bi bila pri tej napravi velika 3,x milimetrov. Predvidevamo, da gre tu za mobitel.

Verjetno bodo uporabniki, ki jih vsakršni posegi v zaslon (luknja, zavihek) motijo, veseli te nove naprave. Kot je razumeti Ice universa, naj bi bile omenjene luknje v prihodnosti tudi vse manjše in manjše, dokler ne bodo izginile.

Kakšnih drugih informacij v zvezi z omenjeno napravo, ki bo očitno imela sila majhno luknjo v zaslonu, ta hip nimamo. Kakšnih drugih informacij v zvezi z omenjeno napravo, ki bo očitno imela sila majhno luknjo v zaslonu, ta hip nimamo. Foto: Telekomov Tehnik

Zanimivo, da proizvajalci pametnih mobitelov na vsak način želijo vgrajevati v svoje mobitele sprednjo kamero, pa čeprav te vsi uporabniki niti ne uporabljajo. Morda ne bi bilo slabo, da bi kupcem ponudili tudi različice mobitelov, ki sploh ne bi imele sprednjih kamer. Takšne različice bi uporabnikom lahko nudile »popoln zaslon«, ki ne bi imel luknje ali zavihka.

Vira: twitter.comsamsungmobilepress.com.

samsungs10 Digisvet Tri desetke, za katere je edina sprejemljiva ocena deset

Članek je bil prvotno objavljen na Telekomovem Tehniku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin