Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
5. 3. 2019,
16.04

Osveženo pred

5 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93

Natisni članek

Tomaž Semič Samsung Galaxy S10e Samsung Galaxy S10+ Samsung Galaxy S10 pametni telefon Samsung

Torek, 5. 3. 2019, 16.04

5 let, 1 mesec

Serija pametnih telefonov Samsung Galaxy S10 uradno predstavljena tudi v Sloveniji

Tri desetice, s katerimi Samsung želi prepričati tudi Slovenijo

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,93
Samsung Galaxy S10, predstavitev | Samsung je svoje najnovejše paradne mobilne telefone v Sloveniji uradno predstavil niti dva tedna po svetovni premieri v San Franciscu.  | Foto Ana Kovač

Samsung je svoje najnovejše paradne mobilne telefone v Sloveniji uradno predstavil niti dva tedna po svetovni premieri v San Franciscu.

Foto: Ana Kovač

Samsung je svoje najnovejše paradne mobilne telefone v Sloveniji uradno predstavil niti dva tedna po svetovni premieri v San Franciscu. Predprodaja se bliža koncu, redna prodaja pa se začne v petek, 8. marca.

O značilnostih in novostih prvih treh članov družine Samsungovih pametnih telefonov (naj)višjega razreda smo javno prvič izvedeli na svetovni predstavitvi v San Franciscu 20. februarja, danes pa so jih uradno predstavili tudi v Sloveniji.

Samsung Galaxy S10
Novice Prve Samsungove desetke pohitele pod soj žarometov

Na predstavitvi jih je bilo mogoče tudi vzeti v roke, sicer pa zainteresirani lahko s svojimi očmi in rokami (že od dneva po svetovni premieri) spoznajo trojček Samsungovih desetic v Samsungovem centru v ljubljanskem Cityparku. Samsung tudi tokrat (v nasprotju z nekaterimi drugimi proizvajalci premijskih telefonov) začenja prodajo v Sloveniji na isti prvi dan kot na vseh večjih trgih po svetu, to je v petek, 8. marca.

Samsung tudi tokrat (v nasprotju z nekaterimi drugimi proizvajalci premijskih telefonov) začenja prodajo v Sloveniji na isti prvi dan kot na vseh večjih trgih po svetu. | Foto: Ana Kovač Samsung tudi tokrat (v nasprotju z nekaterimi drugimi proizvajalci premijskih telefonov) začenja prodajo v Sloveniji na isti prvi dan kot na vseh večjih trgih po svetu. Foto: Ana Kovač

Do 12 gigabajtov delovnega pomnilnika in poldrugega terabajta shrambe

Predprodaja se je (tudi) v Sloveniji začela dan po svetovni premieri in se bo zaključila dan pred začetkom redne prodaje. Družina pametnih telefonov Samsung Galaxy S10 šteje tri člane, ki se razlikujejo po svoji velikosti, zmogljivosti in seveda tudi ceni, znotraj vsakega v trojčku pa so še izvedbe, ki se razlikujejo glede na količino pomnilnika in shrambnega prostora.

Družina pametnih telefonov Samsung Galaxy S10 šteje tri člane, ki se razlikujejo po svoji velikosti, zmogljivosti in seveda tudi ceni, znotraj vsakega v trojčku pa so še izvedbe, ki se razlikujejo glede na količino pomnilnika in shrambnega prostora. | Foto: Ana Kovač Družina pametnih telefonov Samsung Galaxy S10 šteje tri člane, ki se razlikujejo po svoji velikosti, zmogljivosti in seveda tudi ceni, znotraj vsakega v trojčku pa so še izvedbe, ki se razlikujejo glede na količino pomnilnika in shrambnega prostora. Foto: Ana Kovač

Tako se najzmogljivejša različica modela Samsung Galaxy S10+ lahko pohvali z 12 gigabajti pomnilnika in enim terabajtom lastnega shrambnega prostora, ki ga je s pomnilniško kartico mogoče nadgraditi do poldrugega terabajta.

Vodja marketinga v slovenski podružnici Samsunga Tomaž Semič | Foto: Ana Kovač Vodja marketinga v slovenski podružnici Samsunga Tomaž Semič Foto: Ana Kovač

V predprodaji darilo

V predprodaji Samsungovih desetic sodelujejo Telekom Slovenije in tudi vsi preostali slovenski mobilni operaterji, ki ob vezavi naročniškega razmerja in v odvisnosti od naročniškega paketa ponujajo popust glede na priporočene redne maloprodajne cene.

V predprodaji Samsungovih šametnih telefonov serije Galaxy S10 sodelujejo Telekom Slovenije in tudi vsi preostali slovenski mobilni operaterji, ki ob vezavi naročniškega razmerja in v odvisnosti od naročniškega paketa ponujajo popust glede na priporočene redne maloprodajne cene. | Foto: Ana Kovač V predprodaji Samsungovih šametnih telefonov serije Galaxy S10 sodelujejo Telekom Slovenije in tudi vsi preostali slovenski mobilni operaterji, ki ob vezavi naročniškega razmerja in v odvisnosti od naročniškega paketa ponujajo popust glede na priporočene redne maloprodajne cene. Foto: Ana Kovač

Sicer pa bodo vse kupce, ki se v predprodaji odločijo za Samsung Galaxy S10 ali S10+ (S10e je izvzet iz te ponudbe) in svoj nakup do konca marca registrirajo v aplikaciji Samsung Members, obdarili s Samsungovimi slušalkami Galaxy Buds. Upravičenci jih bodo prejeli do konca aprila.

Kupce, ki se v predprodaji odločijo za Samsung Galaxy S10 ali S10+ (S10e je izvzet iz te ponudbe) in svoj nakup do konca marca registrirajo v aplikaciji Samsung Members, bodo obdarili s Samsungovimi slušalkami Galaxy Buds (na fotografiji zgoraj desno). | Foto: Srdjan Cvjetović Kupce, ki se v predprodaji odločijo za Samsung Galaxy S10 ali S10+ (S10e je izvzet iz te ponudbe) in svoj nakup do konca marca registrirajo v aplikaciji Samsung Members, bodo obdarili s Samsungovimi slušalkami Galaxy Buds (na fotografiji zgoraj desno). Foto: Srdjan Cvjetović

V videoprispevku si oglejte utrinke s predstavitve in izjavo vodje marketinga Samsungove podružnice v Sloveniji Tomaža Semiča o glavnih prednostih in novostih trojčka v seriji Samsung Galaxy S10.
Video: Ana Kovač

Ne spreglejte