Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 4. 2021,
11.46

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Windows 10 Keysoff.com Windows advertorial

Torek, 13. 4. 2021, 11.46

2 meseca, 1 teden

Razprodaje za delo na daljavo: Ostanite učinkoviti, Windows 10 za samo 7,40 € na Keysoffu

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Ena od sprememb, ki jih je prinesla epidemija bolezni covid-19, je večji poudarek na delu na daljavo. Gre za organizacijo in izvajanje dela s pomočjo informacijskih in komunikacijskih tehnologij izven pisarn. Kot kaže, bo delo na daljavo zaradi prilagodljivosti, varnosti in učinkovitosti postalo del našega vsakdana tudi po koronakrizi. Čas prihoda na delo je krajši, potreba po poslovnih prostorih in upravnih stroških pa vedno nižja, zato je delo na daljavo odlična izbira tako za delodajalce kot tudi za zaposlene.

windows | Foto:

Da bi bilo delo na daljavo še cenejše, na spletni strani Keysoff ponujamo razprodajo programske opreme. Z odličnimi popusti na globalno veljavne licence za Windows 10 Pro in Windows Enterprise LTSC lahko računalniški zanesenjaki privarčujejo velike vsote, prihranek pa namenijo nadgradnji svojih delovnih postaj.

Osnovna promocijska ponudba

Stabilno in udobno delo na daljavo potrebuje podporo operacijskega sistema in programov. V košarici uporabite ustrezno kodo za visoke popuste.  

50 % popusta za MS Windows OS: BSD50

58 % popusta za paket: BSD58

58 % popusta za še več: BSD58

Nakupovanje na Keysoff.com je preprosto! Kmalu po naročilu prejmete e-poštno sporočilo z licenčnimi ključi izdelkov – ni vam treba čakati več dni! Če imate kakšno vprašanje, vam bo služba za podporo strankam zagotovila hitro in obširno podporo, ki jo potrebujete.

Če naletite na kakršnokoli težavo ali imate vprašanje, vam bo služba za podporo strankam pomagala z besedami in dejanji 24 ur na dan vse dni v tednu. Samo pošljite e-sporočilo na naslov: service@keysoff.com.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. Po funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina Keysoff.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • Keysoff.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v enem odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne, in hkrati ponujamo ENOLETNO JAMSTVO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte