SiolNET. Digisvet Novice
Oglasno sporočilo
 • Messenger
 • Messenger

Priporočite HP Instant Ink prijatelju do konca januarja in oba bosta prejela tri mesece brezplačnega tiskanja

Oglasno sporočilo

HP Instant Ink je naročniška storitev za črnila in tonerje, ki modernizira tiskanje s prihranki do 70 odstotkov.1

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

Poudarki:

 • Do konca januarja priporočite HP Instant Ink prijatelju in oba bosta prejela tri mesece brezplačne storitve tiskanja.
 • Storitev lahko priporočite neomejenemu številu prijateljev, število brezplačnih mesecev pa se povečuje z vsakim novim uspešnim priporočilom.
 • Kot del naročnine na potrošni material so originalne HP-jeve kartuše s črnilom in tonerjem samodejno dostavljene, ko jih zmanjka. Cene naročnin so od 0,99 evra na mesec.

Priporočite HP Instant Ink prijatelju in oba bosta prejela tri mesece brezplačne storitve tiskanja. Vsak uporabnik storitve HP Instant Ink jo lahko priporoči neomejenemu številu prijateljev z uporabo svoje edinstvene referenčne kode ali povezave, z vsakim novim uspešnim priporočilom pa se število brezplačnih mesecev poveča. Program "Priporoči prijatelju" traja do konca januarja.

Foto: Shutterstock | Foto: Foto: Shutterstock

"Našim uporabnikom in njihovim prijateljem prek referenčnega programa ponujamo številne ugodnosti. Poleg tiskanja, ki je prek storitve HP Instant Ink veliko ugodnejše, priporočila omogočajo mesece in mesece brezplačne uporabe storitve, torej brezplačnega tiska," je povedal Primož Polajnar, generalni direktor HP za regijo Adriatik.

Nikoli več vam ne bo zmanjkalo črnila ali tonerja

Storitev Instant Ink zagotavlja brezhibno izkušnjo tiskanja z zaznavanjem nizke ravni originalnih zalog črnila in samodejno dostavo novih kartuš s tonerjem, preden jih zmanjka. Poleg tega, da odpravi težavo pomanjkanja črnila, ko ga najbolj potrebujete, je storitev Instant Ink inovativno prilagodljiva. Uporabniki lahko izbirajo med različnimi mesečnimi paketi in plačajo fiksno ceno glede na število natisnjenih strani.

HP_Instant_Ink_Welcome_Kit_1 | Foto:

Cene naročnin se začnejo pri 0,99 evra na mesec, s prihrankom do 70 odstotkov1 pri vrhunskih HP-jevih originalnih kartušah s črnilom ali tonerjem. Uporabniki lahko kadarkoli prilagodijo ali prekličejo naročnino brez pogodbe, letne pristojbine ali obveznosti in prenesejo neuporabljene strani iz enega meseca v drugega.

Naročnina na storitev Instant Ink s HP+

Storitev Instant Ink je na voljo tudi s tiskalniki HP+. HP+ je eden najpametnejših sistemov tiskanja na svetu, namenjen uporabnikom in malim podjetjem. S HP+ stranke dobijo šestmesečno preizkusno obdobje za Instant Ink2 (kar pomeni šest mesecev brezplačnega tiskanja po registraciji) in lahko preprosto upravljajo svojo naročnino s HP Smart App. Z več kot 48 milijoni aktivnih uporabnikov mesečno lahko uporabniki tiskajo in skenirajo dokumente s skoraj katerekoli lokacije.

Za več informacij obiščite www.hpplustiskalniki.si.

HP20140417330 | Foto:

Za nas je pomembno, da zaščitimo planet

Poleg udobja storitev Instant Ink uporabnikom omogoča trajnostni način življenja. HP ponuja možnosti recikliranja, vključno s predplačniškim recikliranjem in dostavo kartuš.3 Kot del pobude Planet Partners je HP do danes recikliral več kot 875 milijonov kartuš s črnilom in tonerjem, 80 odstotkov novih originalnih HP-jevih kartuš s črnilom in 100 odstotkov novih originalnih HP-jevih kartuš s tonerjem pa vsebuje do 45 odstotkov ali več reciklirane plastike.4

Cena in razpoložljivost

 • Naročnine za črnilo
  • 10 strani na mesec – 0,99 €
  • 50 strani na mesec – 3,99 €
  • 100 strani na mesec – 5,99 €
  • 300 strani na mesec – 11,99 €
  • 700 strani na mesec – 24,99 €
    
 • Naročnine za kartuše s tonerjem
  • 50 strani na mesec – 1,99 €
  • 100 strani na mesec – 3,99 €
  • 400 strani na mesec – 13,99 €
  • 800 strani na mesec – 19,99 €
  • 1.500 strani na mesec – 25,99 €

Za več informacij o storitvi HP Instant Ink in združljivih različicah strojne opreme obiščite www.hp.com/si/instantink.

HP20140417334 | Foto:

O HP Inc.

HP Inc. ustvarja tehnologijo za boljše življenje za vse in povsod. Naš portfelj izdelkov in storitev osebnih sistemov, tiskalnikov in rešitev za 3D-tiskanje vam ponuja izkušnje, ki osupnejo. Več o podjetju HP Inc. si lahko preberete na https://www.hp.com.

1. Prihranite do 70 odstotkov pri kartušah s črnilom in tonerjem (EMEA) – Ocena temelji na ceni mesečne naročnine na HP Instant Ink s 700 stranmi brez nakupa dodatnih nizov strani v primerjavi s ceno na stran za tisk strani ISO/IEC 24711 in uporabi večine klasičnih tradicionalnih barvnih brizgalnih tiskalnikov in večnamenskih tiskalnikov v formatu A4 z originalnimi kartušami s standardno prostornino s cenami na trgu EMEA in sicer manj kot 200 EUR v večini EMEA držav in manj kot 200 GBP v Združenem kraljestvu. Ta raziskava ne upošteva cen s popusti. Ne vključuje tiskalnikov HP Ink Advantage, ker le-ti uporabljajo nestandardno strojno opremo in potrošni material. Raziskavo Buyers Lab, izvedeno julija 2020, je naročilo podjetje HP in temelji na podlagi javno dostopnih informacij na 1. junij 2020. Tiskalniki so izbrani glede na tržni delež v IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW

2. Šest mesecev za storitev Instant Ink: Potrebna je prijava na HP Instant Ink. HP Instant Ink ni na voljo v vseh državah. Odvisno od izbranega tipa naročnine. Postopek prijave na HP Instant Ink morate dokončati v sedmih dneh po namestitvi tiskalnika, in sicer v skladu s postopkom namestitve, ki ga priporoča HP in kot je opisan v navodilih, priloženih tiskalniku. Če naročnina ni preklicana med trajanjem promocije na strani hpinstantink.com, bodo po poteku tega obdobja vašo kreditno/debetno kartico bremenili za znesek mesečnega plačila storitve v skladu z izbrano naročnino ter z davki in pristojbinami. Ob koncu vsakega meseca med promocijskim obdobjem bo naročnik moral plačati morebitne pristojbine in davke. Uporaba priložene kartuše s črnilom v škatli je vključena v promocijsko obdobje. Za en tiskalnik lahko uporabite eno promocijo. Ponudbe ni mogoče unovčiti. Ponudbo lahko dopolnite z drugimi ponudbami; za podrobnosti si preberite pogoje druge ponudbe. Potrebujete veljavno kreditno/debetno kartico, e-poštni naslov in internetno povezavo za tiskalnik. Dodatne informacije o ponudbi so na voljo med postopkom spletne prijave. Več podrobnosti o storitvi je na voljo na hpinstantink.com.

3. Recikliranje: Program ni dostopen povsod. Reciklaža originalnih HP-kartuš z uporabo programa HP Planet Partners je trenutno na voljo v več kot 60 državah, ozemljih in regijah v Aziji, Evropi ter Severni in Južni Ameriki. Program ni dostopen povsod. Več podrobnosti na voljo na hp.com/recycle.

4. Trajnost: 80 odstotkov originalnih HP-kartuš s črnilom vsebuje od 45 do 70 odstotkov recikliranega materiala. Seznam je na www.hp.com/go/recycledcontent.

Naročnik oglasnega sporočila je ALERT D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin