Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 2. 2019,
13.34

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Telemach Eon PR članek

Torek, 12. 2. 2019, 13.34

5 let, 2 meseca

Prenesite to aplikacijo in vaš televizor bo postal še pametnejši

Oglasno sporočilo
EON Telemach

Živimo v času pametnih naprav, od pametnih telefonov, ur, sesalnikov do pametnih televizorjev in navsezadnje celo pametnih hiš.

Čeprav se tehnologija naglo razvija v smeri izboljšanja uporabniške izkušnje in poenostavljanja vsakodnevnih opravil, pa marsikdo njenega potenciala ne izkorišča v celoti. Razlogov za to je več, med najpogostejšima sta nepoznavanje vseh funkcionalnosti ter pomanjkanje časa, da bi se vanje poglobili.

Da je rešitev lahko povsem nezapletena in uporabniku prijazna, dokazuje nedavno predstavljena Telemachova televizija EON. Ta v novih paketih EON ponuja več kot 70 programov HD, poleg tega pa tudi številne napredne možnosti, kot so ustvarjanje lastnih seznamov najljubših programov, ogled do 7 dni nazaj in pestro izbiro več kot 14 tisoč priljubljenih vsebin v Video klubu.

Ob tem boljše uporabniške izkušnje gledanja televizije ne bodo deležni le uporabniki Telemachovega omrežja, ampak lahko v njej uživate vsi, ki imate dostop do spleta, ne glede na izbranega ponudnika telekomunikacijskih storitev.

Koriščenje naštetih prednosti omogoča edinstvena aplikacija EON Smart TV, za uporabo katere poleg dostopa do spleta potrebujete le ustrezno televizijsko ali pretočno napravo. Odveč so tudi skrbi glede dodatne opreme, saj zadošča obstoječi televizijski daljinski upravljalnik.

Kako do boljše uporabniške izkušnje televizije?

EON Telemach | Foto:

Prvi korak je, da na Telemachovi spletni strani preverite, ali vaš pametni televizor nove generacije oziroma pretočna naprava podpira aplikacijo EON Smart TV. Nato aplikacijo enostavno prenesete iz trgovine z aplikacijami, jo aktivirate na uporabniškem portalu Moj Telemach in že začnete uživati v pametni televiziji, ki resnično upraviči svoje ime.

Aplikacija EON Smart TV je vključena v vse tri pakete EON, ki so novim naročnikom na voljo v posebni akciji, o kateri si lahko več preberete na Telemachovi spletni strani.

EON Telemach | Foto:

Naročnik oglasnega sporočila je Telemach.

Ne spreglejte