SiolNET. Digisvet Novice
0,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prelomna sprememba za eno največjih blagovnih znamk 21. stoletja?

0,60

termometer

Filme in televizijske serije na Netflixu, spletni platformi za video na zahtevo, bo kmalu mogoče gledati tudi takrat, ko ne bomo imeli dostopa do svetovnega spleta.

Uporabniku bo ta funkcija omogočila, da bi na Netflixu takrat, ko bi imel aktivno internetno povezavo, na svojo napravo prenesel izbrane filme in TV-serije. Ko ne bi imel dostopa do spleta, bi si vsebine kljub temu lahko ogledal.

Vse, kar mora slovenski uporabnik vedeti o Netflixu

Tako imenovani offline dostop do videovsebin na Netflixu sicer ni novo odkritje. Nekaj podobnega na svoji platformi Instant že danes ponuja Amazon.

Netflix se je dolgo želel oddaljiti od ponujanja vsebin brez spletne povezave. Odkar deluje tudi na medmrežju (Netflix je posel začel kot izposojevalnica filmskih DVD-jev), podjetje svojo blagovno znamko namreč oglašuje kot izključno spletno (online only).

Slovenija se je državam, kjer se je mogoče naročiti na Netflix, pridružila januarja letos. Na fotografiji Reed Hastings, direktor Netflixa. Slovenija se je državam, kjer se je mogoče naročiti na Netflix, pridružila januarja letos. Na fotografiji Reed Hastings, direktor Netflixa.

Netflix nove prvine še ni uradno napovedal. A po podatkih od zanesljivega vira, ki jih je objavil spletni portal Light Reading, je način brez povezave že v razvoju in bo uporabnikom na voljo še pred koncem tega leta. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin