Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 7. 2020,
10.00

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Windows 10 Microsoft KeyWorlds advertorial

Četrtek, 16. 7. 2020, 10.00

2 meseca, 1 teden

Prihranite do 57 % pri nakupu operacijskih sistemov Windows 10 in orodij Microsoft Office 2016 v naši poletni razprodaji 2020

Poletna razprodaja: Windows 10 že za 8,58 evra

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Ne glede na to, ali med trenutno pandemijo urejate domačo pisarno ali pa želite samo posodobiti vaš računalnik, se vam zdaj obeta odlična priložnost, da si z velikim prihrankom zagotovite operacijske sisteme Microsoft Windows 10 in orodja Microsoft Office 2019.

Microsoft | Foto:

Največja poletna razprodaja 2020 je pred vrati! Na spletni strani O2keys Summer Sale 2020 si lahko zagotovite najboljše ponudbe. Pri nas lahko prihranite do 55 % ob nakupu Microsoftovih licenčnih ključev. Oglejte si naše enkratne poletne ponudbe in jih izkoristite še danes, dokler zaloge ne poidejo.

A to še ni vse! Zagotovite si lahko tudi paket za programsko orodje MS Office 2016 in operacijski sistem Windows 10. Z našo kodo za popust lahko pri nakupu prihranite do 57 %.

Če si urejate pisarno, boste verjetno potrebovali oba izdelka. Tudi če boste staro različico orodij Microsoft Office samo nadgradili ali pa če še vedno uporabljate operacijski sistem Windows 7, je ponudba še vedno izvrstna. V vsakem primeru ju lahko nadgradite in ob tem veliko prihranite.

Oglejte si našo ponudbo orodij Microsoft Office.

1. Prihranite dodatnih 42 % pri nakupu operacijskega sistema Windows 10 s kodo: BR42.

2. Prihranite dodatnih 57 % pri nakupu orodij Office 2016 s kodo: BR57

3. Prihranite dodatnih 55 % pri nakupu orodij iz serije MS Office s kodo: BR55

Vse, kar morate storiti, je, da vnesete kodo za popust. Kaj še čakate?

Imate dodatna vprašanja ali pa potrebujete pomoč?

Naša podporna ekipa vam je na voljo pred naročilom ali po njem. Kadarkoli nam lahko pošljete e-sporočilo na naslov support@o2keys.com in z veseljem vam bomo pomagali po naših najboljših močeh.

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

  • Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
  • Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
  • Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
  • Spletna trgovina O2keys.com prodaja tako imenovane licence OEM.
  • O2keys.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Ne spreglejte