Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
31. 3. 2022,
18.45

Osveženo pred

2 leti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Naj Digi Telekom Slovenije TSmedia trgovina slušalke Ura mobilni telefon zmagovalci glasovanje Naj Digi 2022

Četrtek, 31. 3. 2022, 18.45

2 leti

Podelili smo nagrade zmagovalcem izbora Naj Digi 2022

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10
Podelitev nagrad Naj digi 2022. | Nagrade zmagovalcem izbora Naj Digi 2022 so podeljene. Na fotografiji od leve proti desni: vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič, vodja mobilne telefonije pri družbi Samsung Slovenija Bernard Purkart, vodja odnosov z javnostmi pri Samsungu za vso jadransko regijo Marijana Brdovnik, članica uprave Telekoma Slovenije Barbara Galičič Drakslar, direktor razvoja produktov in storitev pri Telekomu Slovenije Simon Slonjšak in direktor TSmedia Rajko Gerič.   | Foto Bojan Puhek

Nagrade zmagovalcem izbora Naj Digi 2022 so podeljene. Na fotografiji od leve proti desni: vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič, vodja mobilne telefonije pri družbi Samsung Slovenija Bernard Purkart, vodja odnosov z javnostmi pri Samsungu za vso jadransko regijo Marijana Brdovnik, članica uprave Telekoma Slovenije Barbara Galičič Drakslar, direktor razvoja produktov in storitev pri Telekomu Slovenije Simon Slonjšak in direktor TSmedia Rajko Gerič.

Foto: Bojan Puhek

S pomočjo bralcev Siol.net in strokovne žirije smo uspešno končali že tretjega v nizu izborov Naj Digi. Predstavnikom zmagovalnih znamk, ki so se v letošnjem izboru s svojimi napravami in storitvami povzpele na zmagovalna mesta, smo danes podelili simbolične nagrade in jim čestitali za njihovo priljubljenost.

Bralci so izbirali naj digitalne naprave in naj trgovino z mobilnimi pripomočki

Letos smo v izboru Naj Digi izmed nabora digitalnih naprav, ki so jih kot svoje najljubše predlagali bralci Siol.net, izbirali tiste, ki so v preteklem letu najbolj navdušile v treh kategorijah: med pametnimi telefoni, slušalkami in pametnimi urami.

O zmagovalcih vseh treh kategorij so z večinskim deležem glasov odločali bralci Siol.net, ki so prispevali 80 odstotkov vseh točk, preostalih 20 odstotkov točk pa je prišlo od strokovne žirije, kjer so svoje favorite izbrali trije predstavniki slovenskih mobilnih operaterjev in predstavnik uredništva rubrike Digisvet na Siol.net.

Izbira naj trgovine z mobilnimi dodatki je bila v celoti prepuščena bralcem.

Na zmagovalnih stopničkah digitalnih naprav znova slavi Samsung

Absolutni zmagovalec izbora digitalnih naprav v vseh kategorijah je tudi letos blagovna znamka Samsung. Svoje najljubše pametne telefone preteklega leta so bralci predlagali glede na tri lastnosti, in sicer tistega, ki po njihovem mnenju pomeni najboljši nakup, najzmogljivejšega in tistega z najboljšo kamero.

Po seštetju glasov bralcev in komisije je na prvo mesto v prav vseh treh kategorijah popeljalo Samsungove telefone. Samsung pa je slavil tudi v preostalih dveh kategorijah. Njegovi napravi sta namreč zasedli zmagovalni mesti tudi v kategoriji slušalk in pametnih ur.

Bralci Siol.net imajo najraje digitalne naprave znamke Samsung. | Foto: Bojan Puhek Bralci Siol.net imajo najraje digitalne naprave znamke Samsung. Foto: Bojan Puhek

Urednik Digisveta na Siol.net Srdjan Cvjetović je na današnji podelitvi tako vseh pet nagrad za Naj Digi naprave predal v roke predstavnikov blagovne znamke Samsung. Sprejeli so jih vodja mobilne telefonije pri družbi Samsung Slovenija Bernard Purkart, vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič in vodja odnosov z javnostmi pri Samsungu za vso jadransko regijo Marijana Brdovnik.

Od leve proti desni: Tomaž Semič, Bernard Purkart, Marijana Brdovnik in Simon Slonjšak  | Foto: Bojan Puhek Od leve proti desni: Tomaž Semič, Bernard Purkart, Marijana Brdovnik in Simon Slonjšak Foto: Bojan Puhek

Tudi letos so tako bralci ostali zvesti svoji najljubši prodajalni z mobilnimi pripomočki in na prvo mesto med njimi postavili e- trgovino Telekoma Slovenije. Čestitke ob zmagi in nagrado smo predali direktorju razvoja produktov in storitev pri Telekomu Slovenije, Simonu Slonjšku.

Na fotografiji vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič in urednik Digisveta na Siol.net Srdjan Cvjetović | Foto: Bojan Puhek Na fotografiji vodja trženja pri Samsungu Slovenija Tomaž Semič in urednik Digisveta na Siol.net Srdjan Cvjetović Foto: Bojan Puhek

Tako so videti letošnje zmagovalne stopničke naprav Naj Digi:

Pametni telefon – najboljši nakup

1. Samsung Galaxy S21 FE 5G
2. Samsung Galaxy A51
3. Xiaomi Redmi Note 10 Pro
 

Najzmogljivejši mobitel

1. Samsung Galaxy S21 Ultra
2, Samsung Galaxy Z Fold3
3. Apple iPhone 13 Pro
 

Pametni telefon – najboljša mobilna kamera

1. Samsung Galaxy S21 Ultra
2, Apple iPhone 13 Pro
3. Xiaomi 11T Pro
 

Slušalke
1. Samsung Galaxy Buds
2. Apple AirPods Pro
3. Sony WH-1000XM4
 

Pametna ura

1. Samsung Galaxy Watch 4
2, Huawei Watch GT 3
3. Apple Watch 7
 

Za najboljšo trgovino z mobilnimi pripomočki so bralci izbrali Telekomovo trgovino

Po izboru bralcev Siol.net so prva tri mesta med najljubšimi trgovinami z mobilnimi dodatki zasedli:

1. E-trgovina Telekoma Slovenije
2, Big Bang
3. Gizzmo.si

Izbor za Naj Digi tudi naslednje leto
Tudi v naslednjem letu bomo v uredništvu Digisveta na Siol.net organizirali izbor za Naj Digi naprave, ki bodo v tem letu navdušile naše bralce. Do takrat pa lahko v rubriki Digisvet spremljajo najbolj sveže in aktualne novice iz sveta tehnologije, ocene, teste ter nasvete za uporabo mobilnih in spletnih naprav in aplikacij in še mnogo več.

V uredništvu Digisveta na Siol.net bo izbor za Naj Digi naprave tudi v naslednjem letu! | Foto: Bojan Puhek V uredništvu Digisveta na Siol.net bo izbor za Naj Digi naprave tudi v naslednjem letu! Foto: Bojan Puhek

Glasovanje za Naj mobitel smo podaljšali_manjša
Novice Znani so nagrajenci prvega kroga glasovanja za Naj Digi 2024
Naj Digi 2022
Novice Naj Digi 2022: glasovi so prešteti, zmagovalci so …
NAj Digi 2021
Novice Naj Digi 2022: glasovanje v drugem krogu je odprto!
Novice Zelo zmogljivi pametni telefoni, ki so najbolj navdušili bralce Siol.net
Novice Šest telefonov, ki se jih po mnenju bralcev najbolj splača kupiti
Novice Slušalke, ki jih imamo najraje: to je šest slovenskih favoritov
Naj digi 2024
Novice Pravila in pogoji sodelovanja v glasovanju za Naj Digi - predizbor (v nadaljevanju: pravila)
mobilni internet, družbena omrežja
Novice Vaši predlogi so določili kandidate drugega kroga, žreb pa prejemnike praktičnih nagrad
Ne spreglejte