SiolNET. Digisvet Novice
5,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Po znani hrvaški plaži se je pojavil še v izsušenem jezeru

5,04

termometer

V peščeno dno izsušenega jezera v bližini mesta Geelong na jugu Avstralije je nekdo narisal več kot 50 metrov dolg moški spolni ud, ki je dovolj velik, da ga je mogoče videti iz vesolja. To je bil najverjetneje tudi cilj tistega, ki ga je ustvaril. Opazili so ga tudi sateliti, ki jih za vzdrževanje in dopolnjevanje svojega zemljevida sveta uporablja Google. Nekaj podobnega so lani odkrili tudi na Hrvaškem.

Nekateri lokalni prebivalci po poročanju tamkajšnjega medija Geelong Advertiser za "umetnino" na izsušenem jezeru Betoota Lake (klik za lokacijo), ki je na jugu avstralske zvezne države Victoria, vedo že nekaj mesecev.

Splet in s tem tudi preostanek sveta je na velikanski v pesek vrisani penis pred nekaj dnevi medtem prva opozorila priljubljena lokalna stran na Facebooku Take The Piss Geelong, ki ji sledi nekaj več kot 50.000 ljudi. Penis na jezeru je od 30. junija tudi njihova slika profila na Facebooku. 

Kdo je v dno osušenega jezera narisal spolni ud, ni znano, po zadnjih informacijah pa delo šaljivca v regiji še ni končano. Pred kratkim se je v bližini mesta Geelong namreč pojavil še en tovrsten grafit, ki ga je mogoče prav tako videti iz vesolja

Paglavec Digisvet Nevsakdanji ulov: stvor, pri katerem je šlo nekaj hudo narobe

Penis na Hrvaškem je spravil v zadrego računalniškega velikana

Marsikateri uporabnik spleta se najverjetneje še vedno dobro spominja lanskega incidenta, ki ga je zakuhal v pesek narisani penis na svetovno znani plaži Zlatni rat na hrvaškem otoku Braču.

Ravno na dan, ko je v mivko plaže Zlatni rat nekdo začrtal prepoznavno obliko, so plažo namreč fotografirali iz zraka, fotografijo pa je ameriški računalniški velikan Microsoft nato uporabil za ozadje svojega spletnega iskalnika Bing. 

Bing Foto: Matic Tomšič / Posnetek zaslona

Preberite tudi:

Reka Cetina, izvir reke Cetine Digisvet Pozabljena hrvaška luknja "brez dna", v kateri je umrl Slovenec WC, stranišče thumb Digisvet Brez opozorila: poglejte, kakšen kaos je povzročil veter #video Google Street View, Google Maps Digisvet Googlovi avtomobili bodo poleti znova snemali Slovenijo

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 15
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin