Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 6. 2020,
8.07

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

advertorial

Petek, 19. 6. 2020, 8.07

2 meseca

Nore poletne razprodaje na KeysWorldsu: najboljši Microsoftovi izdelki že od 9 € dalje!

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Največja poletna razprodaja leta 2020 je tu! Na spletni strani KeysWorlds.com lahko prihranite tudi do 50 % pri nakupu licenc za vse programe Microsoft Office in izdelke Windows. Ampak to še ni vse. Ogromni popusti veljajo tudi na antivirusno in varnostno programsko opremo! Je sploh lahko še kaj boljše od tega?

KeysWorlds | Foto:

Poletna razprodaja 2020 na KeysWorldsu

Zgrabite priložnost na poletni razprodaji 2020 s prihranki, ki jim ni para. Številni izkoriščajo vroče ponudbe, medtem ko vi berete ta članek. Če razmišljate o nakupu, pohitite, saj ponudba velja samo do razprodaje zalog. Takšni prihranki so mogoči le enkrat na leto. Če ponudbe ne izkoristite zdaj, boste morali nanjo čakati eno leto. Ne odlašajte in izberite svojo programsko opremo še danes.

35 % prihranka pri nakupu vseh izdelkov MS Office in operacijskih sistemov Windows

Prihranite 35 % z noro ponudbo pri nakupu vseh naših licenc za izdelke MS Office in operacijske sisteme Windows. Za uveljavitev popusta v košarici preprosto uporabite kodo “BOFF35”. Unovčite kupon, preden jih zmanjka. Ob širokem izboru izdelkov MS Office in operacijskih sistemov Windows boste zagotovo našli to, kar iščete.

40 % prihranka pri nakupu izdelkov MS Office in operacijskih sistemov Windows + Office paketov

Izkoristite 40 % prihranka pri nakupu izdelkov MS Office ali operacijskega sistema Windows in Office paketa. To je naša najbolj priljubljena ponudba. Preprosto uporabite kodo “BOFF40” in izkoristite 40-% popust na že znižane cene. To je popoln trenutek za nakup izdelka MS Office ali operacijskega sistema Windows in izdelka Office.

20 % prihranka pri vseh antivirusnih in varnostnih programih

Potrebujete pomoč? Imate vprašanja?

Podporna ekipa KeysWorlds.com vam je na voljo pred ali po naročilu. Če potrebujete pomoč pri naročanju ali imate težave z že obstoječim naročilom, nam pošljite e-sporočilo na naslov support@keysworlds.com in težavo bomo odpravili. Še danes naročite pri nas in izkusite naše izjemno nizke cene, posebne ponudbe in vrhunske storitve za kupce.

 

Kako je lahko tako poceni? Kaj morate vedeti o tem?

• Pomembno je vedeti, da obstajata dve vrsti licenc. Komercialne, ki jih je mogoče kupiti tudi na Microsoftovem spletnem mestu, in OEM, ki je kratica za proizvajalca originalne opreme. V smislu funkcionalnosti sta enaki.
• Rabljene programske ključe se lahko v skladu s sklepom Evropskega sodišča v Evropski uniji prodaja popolnoma zakonito.
• Vendar obstaja razlika v podpori in uporabi med obema različicama. Komercialna različica se lahko uporablja na več računalnikih, medtem ko je različica OEM vezana na strojno opremo, na kateri je bila prvič aktivirana.
• Spletna trgovina Keysworlds.com prodaja tako imenovane licence OEM.
• Keysworlds.com vsak dan proda približno 1.500 licenc po vsem svetu. Garancijsko nadomestilo se aktivira le v 1 odstotku primerov.

Zagotavljamo, da so vse licence veljavne in hkrati ponujamo 1-LETNO GARANCIJO NA STORITEV, ki vas ščiti pred dodatnimi stroški zamenjave in vzdrževanja izdelka.

Naročnik oglasnega sporočila je Century Genius Ltd

Ne spreglejte