Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Torek,
14. 3. 2023,
17.11

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

2

Natisni članek

Ljubljana Velenje Gorenje GSI Matjaž Vodopivec gospodinjski aparati bela tehnika Gorenje Hisense

Torek, 14. 3. 2023, 17.11

1 leto, 1 mesec

Ljubljanski Hisense Gorenje Studio v novi podobi

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

2

Odprtje prenovljenega Hisense Gorenje Studia, na katerem sta prisotna tudi direktor Gorenje GSI Matjaž Vodopivec in vodja maloprodaje Hisense Gorenje Studiev Maruška Hasler. | Prenovljeni studio Hisense Gorenje v Ljubljani obsega 1.200 kvadratnih metrov. | Foto Bojan Puhek

Prenovljeni studio Hisense Gorenje v Ljubljani obsega 1.200 kvadratnih metrov.

Foto: Bojan Puhek

V velenjskem podjetju Gorenje GSI so prepričani, da bodo v njem ponudbo bele tehnike, malih gospodinjskih aparatov, sesalnikov, klimatskih naprav, laserskih televizorjev in drugih izdelkov blagovnih znamk Gorenje in Hisense predstavljali na veliko bolj oseben način. 

Na Brnčičevi ulici v Ljubljani, na lokaciji, ki jo že od nekdaj povezujemo z Gorenjem, je na 1.200 kvadratnih metrih zaživel prenovljeni studio, ki je nadgradil poslanstvo nekdanjega razstavnega salona.

Utrinki z odprtja prenovljenega Hisense Gorenje Studia v Ljubljani
Fotogalerija
1 / 19

Med posebnostmi novega salona je tudi prostor Laser Space, kjer posebej predstavljajo zvočne in slikovne zmogljivosti laserske tehnologije televizorjev Hisense, ki so eden od njihovih paradnih izdelkov.

Laser Space omogoča preizkus polnega doživetja laserskih televizorjev Hisense, so prepričani v podjetju Gorenje GSI, ki je del družbe Hisense Europe. | Foto: Bojan Puhek Laser Space omogoča preizkus polnega doživetja laserskih televizorjev Hisense, so prepričani v podjetju Gorenje GSI, ki je del družbe Hisense Europe. Foto: Bojan Puhek

Direktor podjetja Gorenje GSI Matjaž Vodopivec je ob slovesnem odprtju med drugim poudaril, da je proizvodno podjetje Gorenje drugi največji slovenski delodajalec in največji slovenski izvoznik, tudi zato, ker je Hisense ob nakupu Gorenja pred petimi leti velik del vodenja svojega evropskega poslovanja v okviru družbe Hisense Europe prestavil prav v Velenje.

''Z novo identiteto trgovine ustvarjamo spodbudno okolje, ki uporabnikom nudi tudi priložnost, da izkusijo in razumejo resnične prednosti izdelka, ter dodatno navdihne tiste, ki želijo raziskati najsodobnejšo tehnologijo,'' je med drugim še povedal.

Direktor podjetja Gorenje GSI Matjaž Vodopivec na slovesnem odprtju prenovljenega Hisense Gorenje Studia v Ljubljani | Foto: Bojan Puhek Direktor podjetja Gorenje GSI Matjaž Vodopivec na slovesnem odprtju prenovljenega Hisense Gorenje Studia v Ljubljani Foto: Bojan Puhek

Ljubljanski prodajni studio Hisense Gorenje Studio je največji v Sloveniji, so pa podobni studii še v štirih slovenskih mestih – poleg domačega Velenja še v Kopru, Mariboru in Murski Soboti.

Ne spreglejte