Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Srdjan Cvjetović

Sreda,
1. 3. 2023,
15.00

Osveženo pred

1 leto, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

1

Natisni članek

naročniški paket internet podatkovno gostovanje mobilni internet Telekom Slovenije

Sreda, 1. 3. 2023, 15.00

1 leto, 1 mesec

Več podatkov, več hitrosti

Dobre novice za mobilne naročnike Telekoma Slovenije

Srdjan Cvjetović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

1

mobilni internet, družbena omrežja | Naročnikom mobilnih paketov Naj B in Naj C odslej v matičnem omrežju ne bo več treba šteti prenesenih gigabajtov. | Foto Thinkstock

Naročnikom mobilnih paketov Naj B in Naj C odslej v matičnem omrežju ne bo več treba šteti prenesenih gigabajtov.

Foto: Thinkstock

Naročniška paketa Naj B in Naj C odslej nimata omejenih količin mobilnega prenosa v matičnem omrežju, večje so tudi količine brezplačnega prenosa v omrežjih evrotarife. V paketu Naj C odslej tudi večja hitrost 5G brez doplačila.

Kar za 45 odstotkov se je lani v primerjavi z letom prej povečal obseg mobilnega prenosa v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, število uporabnikov omrežja 5G se je povečalo na 130 tisoč. Tej rasti se prilagajata tudi dva pogosta mobilna naročniška paketa Telekoma Slovenije.

Naj A podvojeno, Naj B in Naj C neomejeno, Naj C pa tudi hitreje

Paketa Naj B in Naj C imata odslej v mesečni naročnini vključen neomejen prenos podatkov v matičnem mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročniki paketa Naj C pa imajo od zdaj v svoji naročnini tudi vključeno večjo hitrost 5G (450 megabitov v sekundi do uporabnika in sto megabitov v sekundi v obratni smeri) brez doplačila, kar, glede na dozdajšnji redni cenik, pomeni prihranek šestih evrov na mesec ali treh evrov na mesec glede na dozdajšnjo akcijsko ponudbo.

Okrepitve so deležni tudi naročniki paketa Naj A, ki nimajo velikih potreb po mobilnem podatkovnem prenosu. | Foto: Shutterstock Okrepitve so deležni tudi naročniki paketa Naj A, ki nimajo velikih potreb po mobilnem podatkovnem prenosu. Foto: Shutterstock

Naročnikom paketa Naj A, ki jim zadoščajo manjše količine prenosa podatkov in imajo zato ugodnejšo naročnino, pa so podvojili količino podatkovnega prenosa v matičnem omrežju, ki zdaj znaša 20 gigabajtov. Vsem trem paketom Naj ostaja skupno neomejena količina domačih pogovorov in kratkih sporočil v matičnem omrežju, kakor tudi znotraj držav evrotarife med gostovanjem pri operaterjih tega območja.

Več kot 20 gigabajtov na mesec za gostovanje pri operaterjih evrotarife

V paketu Naj C je tako odslej brez doplačila omogočeno 23,8 gigabajta mesečnega prenosa podatkov v omrežjih mobilnih operaterjev držav evrotarife – to so države članice Evropske unije ter Islandija, Liechtenstein in Norveška.

Tudi naročniki paketa Naj B imajo kar 22,9 gigabajta na mesec za svoja gostovanja v omrežjih operaterjev z območja evrotarife.

V omrežjih držav evrotarife imajo naročniki paketa Naj B odslej skoraj 23 gigabajtov mesečnega prenosa podatkov, naročniki paketa Naj C pa še skoraj gigabajt več. | Foto: Shutterstock V omrežjih držav evrotarife imajo naročniki paketa Naj B odslej skoraj 23 gigabajtov mesečnega prenosa podatkov, naročniki paketa Naj C pa še skoraj gigabajt več. Foto: Shutterstock

Dva meseca še ugodneje

Ob okrepitvah paketov Naj B in Naj C so v Telekomu Slovenije pripravili akcijsko ponudbo, ki novim in obstoječim uporabnikom do 30. aprila omogoča sklenitev po ugodnejših cenah za določen čas, so še sporočili.

Ob tem so pri največjem slovenskem telekomunikacijskem operaterju še dodali, da so prejeli certifikat Best Buy Award švicarskega podjetja ICERTIAS, ki je s svojo raziskavo med slovenskimi potrošniki ugotovil, da je Telekom Slovenije najboljši ponudnik telekomunikacijskih storitev v razmerju med ceno in kakovostjo internetnih in mobilnih storitev.

Ne spreglejte