Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 5. 2023,
11.40

Osveženo pred

11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

No Meme Token $NOMEME Ecoterra Launchpad XYZ Launchpad SPONGE Spongebob AiDoge kriptovalute PR članek

Petek, 19. 5. 2023, 11.40

11 mesecev

5 ChatGPT napovedi cen za meme kovance

Oglasno sporočilo

ChatGPT je revolucija v napovedovanju cen na kripto trgih, saj analizira in sintetizira ogromne količine informacij in obsežno paleto internetnih besedil, kar mu omogoča široko razumevanje človeškega jezika. Hkrati pa mu vsi te kompleksni algoritmi in tehnike strojnega učenja omogočajo ustvarjanje besedila, ki je podobno človeškemu delu, zaradi česar velja za dragoceno orodje za učenje o novih temah.

Vendar pa njegov potencial sega daleč preko tega, in sicer tudi na področje napovedi cen kriptovalut. ChatGPT lahko obdela in interpretira astronomsko količino podatkov iz različnih virov, s čimer v bistvu kvantificira razpoloženje, navdušenje, strah in špekulacije, ki poganjajo trge kriptovalut.

Ta zmožnost spletanja več nizov kompleksnih podatkov v razumljivo napoved je edinstven predlog v svetu kriptoanalize. Moč ChatGPT za analizo in sintezo teh podatkov zagotavlja perspektivo, ki morda ni takoj očitna niti najbolj izkušenim človeškim analitikom. V nestanovitnem in nepredvidljivem svetu kriptovalut bi lahko imelo zaveznika z umetno inteligenco, ki bi lahko zagotovil potencialne vpoglede v prihodnost.

Napovedi cen ChatGPT za 5 najhitreje rastočih projektov v letu 2023

V tem članku bomo izkoristili zmogljive napovedne zmožnosti ChatGPT, da raziščemo napovedi cen za pet najhitreje rastočih kripto projektov v letu 2023.

Ti projekti so tisti, ki podirajo meje, na novo definirajo norme in v tem procesu potencialno obogatijo vlagatelje.

1. AiDoge

Aidoge_4 | Foto: Finixio Foto: Finixio

AiDoge ($AI) je platforma za generiranje memov, ki izkorišča moč umetne inteligence (AI), da povzdigne kulturo memov in na novo definira prostor kovancev memov.

AiDoge združuje AI z ogromno močjo meme kovancev in spodbuja razvoj spletnih memov.

Ta pionirska platforma je uspela zbrati več kot 6,1 milijona dolarjev v nekaj tednih po svojem izidu z razvojem odprtokodnega izdelovalca memov za izboljšanje procesa ustvarjanja memov.

Z uvedbo revolucionarnega koncepta "meme-to-earn" (M2E) AiDoge uporabnikom ponuja priložnost, da svoje sposobnosti ustvarjanja memov unovčijo. Njegova napredna tehnologija umetne inteligence uporabnikom omogoča ustvarjanje memov iz besedilnih pozivov, ki jih nato skupnost deli in o njih glasuje.

Ustvarjalci najbolj priljubljenih memov so nagrajeni z žetoni $AI, kar daje AiDoge žetonu praktičen namen znotraj ekosistema. 

Razvijalci platforme so predani poenostavitvi uporabniške izkušnje, ki jo naredijo dostopno in privlačno za milijone ljubiteljev memov.

Ta neposreden pristop bo verjetno spodbudil val ustvarjalnosti in predstavil glavnemu občinstvu neomejene priložnosti znotraj kripto zavarovanih decentraliziranih omrežij.

Glede na njegovo rastočo skupnost in uspeh v predprodaji je $AI tik pred tem, da naredi pomemben pečat v sektorju meme kovancev – in ChatGPT napoveduje neverjetno donosne donose za to plemenito korist.

Aidoge_5 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Ste pripravljeni biti del naslednje velike meme revolucije? Razmislite o nakupu $AI zdaj.

kupite.aidoge | Foto:

2. SpongeBob

SpongeBob | Foto: Finixio Foto: Finixio

SpongeBob ($SPONGE) je projekt, ki temelji na memih in ima korenine v omrežju Ethereum.

Ta žeton ERC-20 je bil duhovito označen kot "Krabby Patty meme kovancev", dolgoročno pa si prizadeva doseči tržno kapitalizacijo 1 milijarde dolarjev ali več.
Ko se sektor meme žetonov širi, $SPONGE privablja trgovce in vlagatelje, ki so zamudili prejšnje priložnosti z žetoni, kot so Pepe, Wojak, Pooh in Turbo.

Od uvedbe 4. maja je $SPONGE doživel vrtoglavo rast in zagotovil kotacije na več vrhunskih borzah, vključno z LBank, CoinW in Toobit.

Nedavni dodatek $SPONGE centraliziranim borzam Poloniex, Bidget in Gate.io (CEX) je povzročil približno 50-odstotno povečanje vrednosti žetona. Širijo se govorice o morebitnih prihodnjih kotacijah, kar bi lahko spodbudilo nadaljnja zvišanja cen.

Trenutno se $SPONGE trguje pri 0,00049 $, kar je 35,81 % padec v zadnjih 48 urah, vendar z zdravim obsegom trgovanja v višini 4 milijonov $.

Kljub nedavnemu padcu se $SPONGE ponaša s tržno kapitalizacijo, ki presega 20 milijonov dolarjev, kar pomeni ogromno 1200-odstotno rast glede na prvotno lansirano ceno.

Ko $SPONGE pridobiva zagon in želi postati naslednji veliki meme žeton, ponuja svežo in potencialno donosno priložnost za vlagatelje.

Predstavljamo, kar ima ChatGPT povedati o prihodnosti tega senzacionalnega fenomena meme coin.

SpongeBob_2 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Kupite_Sponge | Foto:

3. Launchpad XYZ

LaunchPad | Foto: Finixio Foto: Finixio

Launchpad XYZ ($LPX) je rastoča decentralizirana platforma, ki velja za "Novi dom Web3."

Ta inovativni projekt je zasnovan za zagotavljanje intuitivne dostopne točke do sveta storitev in izdelkov Web3 za nove in izkušene uporabnike.

Platforma je že vzbudila precejšnje zanimanje vlagateljev, saj je v tekoči predprodaji zbrala več kot 314.000 $.

Žeton $LPX je trenutno v prvi fazi predprodaje, njegova cena je 0,035 $ – ta naj bi se postopno zviševala, ko napredujejo faze predprodaje.

Z osrednjo nalogo platforme podirati ovire in delovati kot središče na enem mestu, kjer lahko uporabniki odkrijejo platforme in izdelke, prilagojene njihovim potrebam.

Launchpad XYZ naredi še več z zagotavljanjem virov, vpogledov, alfa trgovanja, analitike in strategij, ki so bistvenega pomena za uspeh v sferi Web3.

Poleg tega se odlikuje s ponudbo obilice funkcij, vključno z igrami, načrtovanimi decentraliziranimi aplikacijami, shranjevanjem in skupno rabo podatkov ter celo storitvijo najemanja taksijev.

Kripto analitiki že napovedujejo svetlo prihodnost za $LPX, pri čemer navajajo načrtovane marketinške pobude in nadaljnje integracije Web3.

Mnogi dejansko verjamejo, da bo $LPX med najbolj donosnimi kriptožetoni leta 2023 – in ChatGPT se strinja.

LaunchPad_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

kupite.launchpad | Foto:

4. Ecoterra

Ecoterra ($ECOTERRA) je pionirski ekosistem Recycle-to-Earn, ki temelji na verigi blokov in je namenjen nagrajevanju posameznikov za recikliranje, hkrati pa podjetjem omogoča, da prispevajo k rešitvam za podnebne spremembe.

Ecoterra | Foto: Finixio Foto: Finixio

Njegov primarni cilj je povečati okoljsko zavest in zmanjšati ogljični odtis. Gre za misijo, ki je pritegnila več kot 3,46 milijona dolarjev v tekočem predprodajnem programu.

Trenutno je žeton $ECOTERRA na voljo pri 0,00775 $, vendar naj bi se ta cena dvignila na 0,0085 $, ko se trenutna faza predprodaje zaključi v samo 8 dneh.

Vizija Ecoterre vključuje pomoč širokemu krogu zainteresiranih strani – predelovalcem, malim in velikim podjetjem, vladam in nevladnim organizacijam – pri izgradnji bolj zelene prihodnosti.

Če želite zaslužiti žetone $ECOTERRA, uporabniki preprosto poiščejo trgovca z avtomatom za povratno prodajo (RVM), skenirajo črtno kodo svojih predmetov, ki jih je mogoče reciklirati, in začnejo reciklirati.

Aplikacija Recycle2Earn, ki je osrednjega pomena za Ecoterrin ekosistem, spodbuja recikliranje in okolju prijazna dejanja.

Aplikacija vsebuje tri glavne komponente: platformo za izmenjavo recikliranih materialov, tržnico za izravnavo ogljika in funkcijo profila vpliva.

ChatGPT napoveduje ogromen potencial rasti za ta obetavni kripto projekt zelene tehnologije.

Ecoterra_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

 

Ker Ecoterra še naprej sodeluje z globalnimi blagovnimi znamkami in jih integrira v svoj ekosistem, je na pragu, da postane vodilna oseba v kriptokrožnem gospodarstvu. Tako je morda zdaj pravi čas za nakup $ECOTERRA.

kupite.ecoterra | Foto:

5. No Meme Token

No.Meme.Token | Foto: Finixio Foto: Finixio

$NOMEME, ki je bil lansiran pred nekaj dnevi, je že doživel neverjetno 700-odstotno rast Uniswap, k čemur je delno pripomogel tvit tehnološkega mogotca Elona Muska.

Generalni direktor Tesle in SpaceX je delil sliko Milady Maker – priljubljene zbirke nezamenljivih žetonov (NFT) na OpenSea – z napisoma »There Is No Meme« in »I Love You«. Tvit je sprožil takojšnje povečanje najnižje cene Milady Maker, ki jo je dvignila z manj kot 4 ETH na približno 5,4 ETH, glede na NFT Price Floor.

Preprosta spletna stran žetona je že odprta in vsebuje simbol $NOMEME in vprašanje: "Zakaj ne maraš več meme?"

Obiskovalci lahko svoje denarnice povežejo neposredno prek vdelave Uniswap na spletnem mestu, kar poenostavi postopek nakupa žetonov.

$NOMEME se že ponaša z impresivno tržno kapitalizacijo približno več kot 1 milijon dolarjev, z obsegom trgovanja, ki presega 2 milijona dolarjev, in likvidnostjo Uniswap okoli 2 milijona dolarjev.

Čeprav je to močan začetek za žeton, ima potencial, da se dvigne še višje.

Glede na nedavni uspeh drugih meme kovancev, kot sta Pepe coin (s tržno kapitalizacijo okoli 777 milijonov dolarjev) in SpongeBob (skoraj 21 milijonov dolarjev), bi lahko navdušenje okoli $NOMEME bistveno povečalo njegovo vrednost, če se bo še naprej širil po družbenih medijih.

In ChatGPT ima ogromna pričakovanja glede rasti tega projekta.

No.Meme.Token_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Z možnostjo 10-kratnega porasta v bližnji prihodnosti bo $NOMEME le naslednja velika stvar v noriji meme kovanca.

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte