SiolNET. Avtomoto Promet
0,27

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Na štajerski avtocesti zaradi prometne nesreče ponovno daljši zastoj

0,27

termometer

Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesrečepred predorom Pletovarje proti Mariboru sta zaprta prehitevalni in vozni pas, promet poteka po počasnem pasu. Nastal je daljši zastoj. Za osebna vozila prometno-informacijski center priporoča izvoz Celje center - Vojnik - Slovenske Konjice.

zastoj Foto: DARS

Na štajerski avtocesti pred predorom Pletovarje se je okoli 15. ure zgodila prometna nesreča, v kateri so trčila tri osebna vozila. Poškodovani sta bili dve osebi. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče sta še vedno zaprta prehitevalni in vozni pas, promet poteka po počasnem pasu. Nastal je daljši zastoj, ki trenutno meri še dva kilometra.

Gasilci so zavarovali kraj nesreče, reševalci pa so poškodovani osebi oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, so zapisali na centru za obveščanje pri upravi za zaščito in reševanje.

Med izvozom Dramlje in predorom Pletovarje v smeri Maribora je po podatkih prometnoinformacijskega centra še vedno zastoj. Vozniki osebnih vozil lahko uporabijo izvoz Celje center in nadaljujejo pot proti Vojniku in Slovenskim Konjicam.

Avtocesta je bila krajši čas zaprta tudi med Slovenskimi Konjicami in Slovensko Bistrico

Avtocesta je bila zaprta krajši čas zaradi intervencije gasilcev pri odstranjevanju posledic prometne nesreče. Nekaj ur pred tem je bila zaprta tudi med priključkoma Slovenske Konjice in Slovenska Bistrica - jug proti Mariboru. Tam je nastal okrog tri kilometre dolg zastoj, je poročal prometno-informacijski center.

Še vedno je zaradi plazu zaprta tudi glavna cesta Zagorje ob Savi - Trbovlje in sicer med odcepom za Podkum in bencinskim servisom. Obvoz je urejen po regionalni cesti Zagorje ob Savi - Bevško - Trbovlje.

Stanje na cestah:

Čakalna doba je na mejnih prehodih Obrežje in Gruškovje za tovorna vozila.

Mejni prehodi:

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin