SiolNET. Avtomoto Promet
1,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Tako sta kradla gorivo iz drugih vozil #foto

1,34

termometer

tovornjak gorivo kraja | Tovorno vozilo so zaustavili v Grabonošu, v njem pa so našli črpalko in pribor za črpanje goriva. | Foto: PU Murska Sobota
Tovorno vozilo so zaustavili v Grabonošu, v njem pa so našli črpalko in pribor za črpanje goriva. Foto: PU Murska Sobota

Ponoči, malo po 1. uri zjutraj, je mobilna enota Fursa murskosoboške policiste obvestila, da imajo v Grabonošu v postopku tovorno vozilo z nameščenimi prirejenimi napravami za prečrpavanje goriva iz drugih tovornih vozil.

Dva državljana Romunije sta na bencinskem servisu iz tovornega vozila poljskega državljana ukradla tisoč litrov goriva, pretočila sta ga v rezervoar svojega tovornega vozila.

Ob pobegu zapeljal v delavca Fursa

Ko sta med krajo do osumljencev pristopila delavca mobilnega oddelka Fursa, sta se osumljena kljub pozivom, naj se zaustavita, usedla v vozilo in se odpeljala. Med speljevanjem je osumljenec z vozilom zapeljal v delavca Fursa, ta je moral odskočiti, da osumljeni z vozilom ni trčil vanj, sporočajo policisti.

tovornjak nesreča zdrs avta Avtomoto Avto s tovornjaka zdrsnil na mimovozeči avtomobil #foto

Oba storilca so pridržali

Tovorno vozilo so nato zaustavili v Grabonošu, v njem pa so našli črpalko in pribor za črpanje goriva.

tovornjak gorivo kraja | Foto: PU Murska Sobota Foto: PU Murska Sobota

Za 34- in 25-letnega Romuna je bilo odrejeno pridržanje, osumljena bodo s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine in poskusa storitve kaznivega dejanja preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi privedli k preiskovanemu sodniku, so še zapisali murskosoboški policisti.

slovenska policija Novice Avto obrnilo na streho, sopotnica v kritičnem stanju
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin