Dars opozarja: Zaradi del na ljubljanski obvoznici mogoči zelo dolgi zastoji

Dars za soboto in nedeljo napoveduje vzdrževalna dela na zahodni ljubljanski obvoznici in dopušča možnost tudi daljših prometnih zastojev. Dela bodo potekala na avtocesti mimo priključka Brdo.

Cesto bodo popravljali od 8. ure zjutraj v soboto do predvidoma 17. ure v nedeljo popoldne. Cesto bodo popravljali od 8. ure zjutraj v soboto do predvidoma 17. ure v nedeljo popoldne. Foto: Klemen Korenjak

Promet bo potekal le po enem prometnem pasu

Od sobote od 8. ure bo promet zaradi nujnega popravila poškodovanega gradbenega dela (dilatacije) na podvozu priključka Brdo v smeri Kosez in Gorenjske urejen samo po prehitevalnem pasu, sporočajo z Darsa. Zaprt bo vozni pas, kjer bodo opravili tudi popravilo udarnih jam, kolesnic in razpok na zelo dotrajanem vozišču.

Promet mimo priključka Brdo v smeri Kosez in Gorenjske na razdalji približno 600 metrov bo do nedelje predvidoma do 17. ure urejen po enem prometnem pasu.

Dars: Mogoči so tudi zelo dolgi zastoji

Pri Darsu ta konec tedna odsvetujejo vožnjo po tem odseku avtoceste oziroma ljubljanske obvoznice, ki pelje proti Gorenjski in severnemu delu prestolnice.

"Glede na predvidene prometne tokove so na zahodni obvoznici, iz smeri Viča in Brezovice proti Kosezam in Gorenjski, mogoči tudi zelo dolgi zastoji. Nujna vzdrževalna dela na enem najbolj obremenjenih odsekov izvajamo ob koncu tedna, saj se želimo izogniti prometnim konicam med delavniki, ko se večina uporabnikov odpravlja v službo ali iz nje ter po opravkih," še opozarjajo z Darsa.

 

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano