SiolNET. Avtomoto Novice
Vsebino omogoča Peugeot Slovenija

Foto: Peugeot.

  • Messenger
  • Messenger
Program ugodnosti MOJ PEUGEOT

Zapeljite v smeri brezskrbnih poti

Vsebino omogoča Peugeot Slovenija

Foto: Peugeot.

Temelj vsakega odnosa je zaupanje. Iz medsebojnega zaupanja pa največkrat nastane dolga vzajemna zvestoba, ki prinaša pozitivne učinke vsem.

Rek Dobro se z dobrim vrača še kako drži. Spomnite se prijatelja v stiski, ki ste mu ponudili roko in vam je prijazno gesto povrnil ob prvi priložnosti. Dolgoletna prijateljstva se gradijo z drobnimi pozornostmi, pa tudi z dejanji, ki kažejo, da se lahko na nekoga zanesemo. Kaj pa, če se moramo zanesti ne na nekoga, ampak na nekaj?

Peugeot | Foto:

Je lahko pri avtomobilu podobno kot pri partnerju? Smo si z vozilom in blagovno znamko lahko zvesti? Da, tudi materialne dobrine, kot je avto, kažejo, kako se obrestuje dober odnos. Če avto redno vzdržujete, obstaja veliko manj nevarnosti, da vas bo pustil na cedilu.

Ko enkrat ob cesti vidite vozilo v okvari ali ko vam prijatelji nejevoljno razlagajo o popravilu, hkrati pa pripovedujejo, da jim "avta leta ni bilo treba dati niti pogledati", vam bo jasno, kako koristna je naložba v vzdrževanje avtomobila, hkrati pa tudi zvestoba usposobljeni ekipi strokovnjakov, ki ga poznajo in znajo z njim delati najbolje, da nas bo zvesto spremljal na vseh poteh.

Pri Pegueotu cenijo zvestobo in zaupanje svojih strank, zato jim v znak zahvale podarjajo tudi številne ugodnosti.

Ste lastnik vozila Peugeot in si želite številnih ugodnosti?

Zvestim strankam ponujajo program ugodnosti Moj Peugeot za fizične stranke in Moj Peugeot za podjetja za samostojne podjetnike. Članstvo v klubu je za vse uporabnike popolnoma brezplačno in prinaša številne ugodnosti.

Vse ugodnosti se povečujejo glede na starost vozila ali velikost voznega parka. Na takšen način želi Peugeot približati vrhunsko vzdrževanje vozil svojim najzvestejšim uporabnikom ter jim ponuditi cenovno ugodnejše pogoje. Program ugodnosti pod določenimi pogoji omogoča celo do 40 odstotkov popustov.

Postanite član programa ugodnosti Moj Peugeot in vzdrževanje vašega Peugeota bo lažje in cenejše kot kadarkoli! Različne popuste in ugodnosti boste lahko pri pooblaščenih servisih Peugeot koristili čez vse leto.

Peugeot | Foto:

Koristi, ki vam jih prinaša storitev MOJ PEUGEOT

PRIHRANKI

Deležni boste popustov pri vzdrževanju svojega vozila v pooblaščenih servisih vozil znamke Peugeot in posebnih popustov na izbrano dodatno opremo.

EKSKLUZIVNOST

Ugodnosti bodo posebej prilagojene za vas in vaše vozilo Peugeot.

OBVEŠČANJE

Redno vas bomo obveščali o vseh novostih in ugodnostih za vaše vozilo Peugeot.

Kdo lahko pristopi k programu MOJ PEUGEOT ZA FIZIČNE OSEBE?

V program Moj Peugeot lahko pristopi vsaka fizična oseba, ki ima v lasti osebno ali lahko tovorno vozilo znamke PEUGEOT ter stalno oziroma začasno prebivališče v Republiki Sloveniji (RS).

Pri Peugeot pooblaščenih servisih boste za servisne storitve plačevali do 17 odstotkov, za originalne rezervne dele pa do 35 odstotkov manj. Poleg tega boste prejemali tudi posebej ugodne ponudbe za nakup novega vozila.

Več o MOJ PEUGEOT za fizične osebe

Peugeot | Foto:

Kdo lahko pristopi k programu MOJ PEUGEOT ZA PODJETJA?

V program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja lahko pristopi podjetje, ki je registrirano za opravljanje dejavnosti, in ima sedež v RS in ima v lasti ali v uporabi osebno ali tovorno vozilo znamke Peugeot.

Upravičeni ste do popustov pri vzdrževanju vašega vozila. Koristite lahko tudi popuste do 20 odstotkov na izbrane originalne nadomestne dele ter do 10 odstotkov za storitve ter olja in maziva znamke TOTAL. O aktualnih ugodnostih vas obveščamo prek kontaktnih podatkov, ki nam jih zaupate ob vpisu v program ugodnosti Moj Peugeot za podjetja.

K programu Moj Peugeot za PODJETJA lahko pristopite s pravilno izpolnjeno izjavo pri kateremkoli pooblaščenem koncesionarju Peugeot.

Več o MOJ PEUGEOT za podjetja

Moj PEGUEOT | Foto:


Peugeot vam ponuja širok izbor vozil. Tako posamezniki kot poklicni uporabniki boste v našem širokem izboru - od mestnih do družinskih vozil, od limuzin do kombijev - zagotovo našli vozilo, ki ga iščete.

Spoznajte izbor vozil Peugeot.

AKCIJSKA PONUDBA VOZIL

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin