Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 10. 2016,
11.09

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pnevmatike WinterContact TS860 Continental

Petek, 14. 10. 2016, 11.09

6 let, 6 mesecev

WinterContact TS860 že zmaguje na testih zimskih pnevmatik

Oglasno sporočilo

Continentalove pnevmatike redno zmagujejo na prestižnih mednarodnih testih. Odlične odzive prejema tudi naša najnovejša zimska pnevmatika, WinterContact TS860, ki z letošnjo jesenjo šele prihaja v prodajo.

 | Foto:

Continental WinterContact TS860 že prvo leto kaže, da je na dobri poti, da postane to, kar si v Continentalu ves čas prizadevamo: najbolj varna pnevmatika na trgu. To dokazuje tudi zadnji test v pravkar izdani nemški reviji Auto Bild, kjer je WinterContact TS860 zmagala z oceno "vzorna".

 | Foto: Tako kot nekatere druge blagovne znamke, ki predstavljajo svoje novosti, Continental letos ni bil del testa zimskih pnevmatik, ki ga je opravilo nemško avtomobilsko združenje ADAC. Razlog je preprost: pnevmatika, ki smo jo javnosti predstavili na posebnem dogodku februarja v Schladmingu, v času testiranja še ni bila na trgu, zato niti ni mogla biti del testa. Na ADAC -ovem testu je sicer lani z oceno "zelo priporočljivo" zmagala naša pnevmatika WinterContact TS850. V dobre rezultate na omenjenem testu verjamemo tudi v prihodnje, ko bodo avtomobilski strokovnjaki pod drobnogled vzeli našo najnovejšo zimsko pnevmatiko WinterContact TS 860.

 | Foto:

Čeprav je bila že WinterContact TS850 odlična pnevmatika, smo jo z WinterContact TS860 še nadgradili in vnovič naredili korak naprej pred konkurenco. Z dodatno izboljšano gumeno zmesjo Black Chilli ter uporabo novih najsodobnejših tehnologij smo ustvarili pnevmatiko prihodnosti. Povečali smo število blokov in lamelic, oblikovali novo 3D-obliko dezena za še boljši oprijem, med pomembne novosti pa sodi tudi drenažna plast Liquid Layer Drainage, posebna tehnologija z vodnimi kanali znotraj dezena za izboljšano izpodrivanje vode iz kontaktne površine pnevmatike.

TS860 je kupcem v Evropi na voljo v dimenzijah od 14 do 17 palcev. Za tiste z večjimi platišči priporočamo pnevmatiko TS850 P.

Ne spreglejte