SiolNET. Avtomoto Novice
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Vsa svetovna avtomobilistična srenja te dni zre v Slovenijo

4

termometer

Podjetje Daimler AG, generalni zastopnik znamke Mercedes-Benz, je našo državo izbralo za destinacijo svetovne predstavitve nove generacije razreda A.

Od 18. junija do 15. julija bo tako Slovenijo obiskalo več kot 1.200 svetovnih avtomobilskih novinarjev ter več kot 250 visokih predstavnikov Daimlerja.

Mednarodne predstavitve novih avtomobilov so v prvi vrsti namenjene vožnjam in spoznavanju z avtomobilom samim, zato tudi kakšnih posebnih turističnih ogledov ni pričakovati. Več o samem programu so nam zaupali predstavniki slovenskega vodstva podjetja Daimler AG, ki celotno zadevo tudi organizirajo. Kako bosta torej potekala delovna dneva vsakega novinarja, ki se bo udeležil predstavitve. Po prihodu na Letališče Jožeta Pučnika bodo prevzeli vozila razreda A in se odpeljali proti Vipavski dolini, kjer bodo imeli v restavraciji Zemono kosilo. Vožnjo bodo nato nadaljevali do Portoroža, kjer bodo prespali v hotelu Kempinski. Naslednji dan bodo na letališču Portorož preizkusili dinamično vožnjo z novim A-jem, nato pa se bodo odpeljali v Ljubljano. V prestolnici si bodo ogledali središče Ljubljane in kosili v Bistroju Zvezda. Ob 13. uri jih bodo s kombiji odpeljali na letališče, od koder bodo poleteli nazaj v München.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin