Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 2. 2020,
8.03

Osveženo pred

4 leta, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek

Ponedeljek, 24. 2. 2020, 8.03

4 leta, 2 meseca

Vrgli so nas na cesto!

Oglasno sporočilo
motosvetovalci

Prav ste prebrali, sredi zime smo #motosvetovalci pristali na cesti. Poslavljamo se s stare lokacije v ljubljanskem BTC.

Ker pa vam, našim cenjenim motoristom, nismo želeli povzročati preveč nevšečnosti, smo poskrbeli, da bo selitev čim manj stresna. ZA VAS smo se #motosvetovalci preselili praktično za ovinek. Želimo si, da bi se pri nas še naprej počutili kot v domači garaži, zato smo pridno zavihali rokave in našo NOVO ljubljansko poslovalnico v BTC v DVORANI 9 še pred začetkom sezone dobro založili. Da bo otvoritev sezone varna in da boste dobro pripravljeni.

motosvetovalci | Foto:

Z vami bomo še naprej vaši najboljši #motosvetovalci, ki vam bomo predstavili vse novosti, vas opozorili na posebnosti, vam priporočili najboljšo zaščitno opremo in vam z veseljem pomagali pri vsem, kar je povezano z motorji. Motosvetovalka Medeja bo motoristkam priporočila najboljše motoristične legice Trilobite, motosvetovalec Boris pa motoristom svetuje o najboljših rezervnih delih in dodatni opremi. Naši in vaši #motosvetovalci vam bodo odgovorili na vsa vprašanja o motorističnih oblačilih, zaščitni opremi, čeladah, obutvi, motokovčkih in torbah, tehnični opremi, še posebej se spoznajo na blagovne znamke TRILOBITE, RST, LS2, NOLAN, ANSWER, FLM in IXS. Poleg tega smo za vas pripravili še BREZPLAČNI zimski servis čelade, EKSKLUZIVNO vam predstavimo integrirane sisteme AIRBAG, poleg tega pa se še vedno najde kakšen dober motokos v posezonski razprodaji.

PRIDRUŽITE SE NAM V NOVEM YOGIJU V DVORANI 9! Otvoritev bo v ponedeljek, 2. 3. 2020. Od 2. 3. do 7. 3. smo za vas pripravili DARILCE, ob tem pa še super akcijo, da ustrezno pripravite motor za sezono. Vas zanima, kakšno? KLIKNITE TUKAJ >>> 

motosvetovalci | Foto:

Ne spreglejte