Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Jure Gregorčič

Sreda,
27. 1. 2016,
4.41

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ford Terenski Avtomoto Tovorni Avtomoto Bled Planica Planica

Sreda, 27. 1. 2016, 4.41

8 let

Planiška velikanka in Bled prepričala Ford: novega rangerja bodo predstavili pri nas

Jure Gregorčič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Slovenija dobiva novo, precej atraktivno priložnost za promocijo svojih lepot. Ford se je odločil, da novega rangerja trgom vzhodne Evrope predstavi na Bledu in v izteku planiške letalnice.

Avtomobilski novinarji iz vsaj desetih držav prvič za volan rangerja na slovenskih cestah

Slovenija bo po uspešnih mednarodnih avtomobilskih predstavitvah, v katerih so avtomobilski novinarji prve kilometre prav na slovenskih cestah naredili z najmanjšim (2012) in največjim (2015) mercedesom ter prvo generacijo škode yeti (2009), znova gostila mednarodno zasedbo avtomobilske sedme sile.

Pri Fordu so se namreč odločili, da avtomobilske novinarje iz celotne vzhodne Evrope za volan svojega novega rangerja prvič povabijo prav v Sloveniji. Predvsem planiška velikanka in Bled se bosta aprila ob novem fordu rangerju tako znašla v veliki večini vzhodnoevropskih medijev, ki pokrivajo avtomobilski svet.

Mednarodna predstavitev nove generacije najbolj prodajanega pickupa v Evropi bo potekala med 1. in 7. aprilom letos, poleg slovenskih avtomobilskih novinarjev, ki bomo rangerja imeli kot prvi v regiji čast preizkusiti doma, pa pri Fordovem slovenskem zastopniku (Summit motors Ljubljana) pričakujejo novinarje iz vsaj desetih držav vzhodne Evrope.

Pri tem velja pohvaliti Fordovo slovensko ekipo, ki je bila dovolj zavzeta in je Fordove evropske stratege v Nemčiji prepričala, da prav Slovenija ponuja tisto pravo kuliso za predstavitev tako pomembnega in na neki način tudi atraktivnega modela, kot je novi ranger.

Poleg tega na svoja pleča prevzema levji delež organizacije tega zajetnega projekta, ki bo Sloveniji nedvomno prinesel precej promocije in tudi evrov v blagajne gostincev ter hotelov.

Vtis avtomobila bodo začinili s spustom po jeklenici nad doskočno strmino planiške velikanke

Čisto natančna trasa testnih voženj še ni povsem določena, saj bi slovenski uvoznik rad sestavil traso prek najbolj slikovitih cest z dovolj atraktivnimi lokacijami za snemanje in fotografiranje. Del vsake mednarodne dinamične vozniške predstavitve lahko državi gostiteljici predvsem skozi multimedijski material prinese precej učinkovito promocijo. Tudi v našem uredništvu vam denimo vedno postrežemo s fotografijami, kje smo vozili novi ali prenovljeni model. Praktično vsak medij, ki se udeleži predstavitve, objavi fotografije in videomaterial z lokacije, nemalokrat je avtomobil postavljen pred kuliso znamenitosti, gostje pa spoznajo tudi kulinarično in turistično pestrost posamezne države.

Testna trasa rangerja bo z osrednjega slovenskega letališča, kjer bodo novinarji prevzeli avtomobile, goste zagotovo popeljala do Radovljice in naprej proti Bledu in Planici. Tam bodo novinarji lahko v adrenalinskem spustu po jeklenici začutili vso razsežnost naše legendarne letalnice.

Ne spreglejte