SiolNET. Avtomoto Novice
6,47

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Najela sta superšportnika in nezakonito dirkala

6,47

termometer

autobahn
Foto: policija

Dva mlada voznika sta v Nemčiji najela supešportnega nissana GT-R in audija R8 ter po avtocesti pri Münchnu medsebojno dirkala.

Alfa romeo gulia quadrifoglio autobahn Avtomoto Nemški "Autobahn": nič več takih podvigov?

Oba mladeniča sta najprej najela dva vrhunska avtomobila in se odpravila na avtocesto A92 pri Münchnu. Eden je sedel v nissanu GT-R, drugi pa v audiju A8. Njuna avtomobila sta imela skupaj več kot tisoč 'konjev'.

Upočasnila in nato vzporedno pospeševala

Vozila sta vzporedno, večkrat upočasnila na le sto kilometrov na uro in ovirala tudi druge udeležence v prometu, nato pa pospeševala s polno močjo. Pri tem sta prehitevala vozila po desni strani in naredila še več prekrškov. Priče so poklicale policijo in ta je iz enega od vozil civilne patrulje sledila obema voznikoma ter njuno početje posnela na kamero. Blizu letališča v Münchnu so ju ustavili.

Mlajši brez veljavnega vozniškega dovoljenja

Za volanom sta bila 21-letni in 27-letni voznik, mlajši ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zaradi številnih prekrškov so mu namreč vožnjo avtomobila že prepovedali, a je to do zdaj ignoriral. Oba zdaj čaka zaporna ali visoka denarna kazen. Svojega početja pa se nista kesala. ''Hotela sva se le zabavati,'' sta v zagovor povedala policistom.

Komentarji

11

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • sanfrancisco / 10.02.2019. ob 10:06 +6 0

  Debila. Šla bi na Nordschleife in si dala duška.

  +6 0
 • Stromar / 10.02.2019. ob 10:23 +5 0

  Kako lahko najameš avto brez vozniškega izpita. Verjetno z dovolj € gre.

  +5 0
 • Čokolino / 10.02.2019. ob 10:10 +6 - 1

  Za take "pizdune" bi bila edina pravična kazen taka, da bi morali določeno visoko vsoto kazen odslužiti s slabo plačanim delom (minimalcem) v nekakšnem delovnem kampu, kjer bi seveda plačevali tudi hrano, streho nad glavo... peč vse kar mora plačati vsak pošten slehernik ... tisti "prihranek" pa bi šel za odsluženje kazni... taka kazen bi bila vzgojna za bogate naduteže

  +6 - 1
delitve: 37
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin